Mai e putin pana la Craciun si ne gandim cu totii ce cadouri sa alegem pentru cei dragi. Am vrea sa alegem ceva care sa le placa, dar care sa nu coste o avere. Asa ca, pentru cei care se intreaba cum sa ii multumesti pe toti – prieteni, rude, colegi de birou – cu niste cadouri de Craciun inspirate, avem cateva sugestii, la buget redus.

 


Voucher
Multa lume nu stie cum sa aleaga cadouri de Craciun pentru ca nu stie ce le-ar placea altora sa primeasca. Dar de ce sa iti pierzi timpul si banii aiurea, pe ceva ce nu stii daca va placea? Cumpara un voucher la un magazin, pentru o activitate in aer liber pe care sa o faca in vara sau, daca iti permiti, un voucher de calatorie.
Compileaza niste muzica
Daca persoana pentru cauti cadouri de Craciun iti e foarte apropiata si aveti un trecut impreuna, pune-i pe un DVD o compilatie cu piesele voastre preferate din adolescenta. O sa se bucure!
Bijuterii cu perle
Perlele false nu sunt atat de scumpe, dar, in niste bujuterii facute cu grija, arata foarte frumos! Asa ca daruieste o astfel de bijuterie cuiva drag si isi va aminti de tine mult timp de acum incolo!

Inrameaza ceva frumos
Pune in rama o poezie, un citat, o fotografie sau ceva ce ai desenat pe vremea cand aveai sase ani. Oamenii carora le pasa de tine, cum ar fi parintii sau iubitul tau, vor aprecia aceste cadouri de Craciun, care sunt cu adevarat speciale!

Ceva handmade
Cand vine vorba de cadouri de Craciun handmade, optiunile sunt nelimitate! Daca ai chef, poti sa tricotezi sau sa crosetezi tu ceva! Daca nu, gasesti o multime de artizani care isi vand creatiile.

 

Puzzle portret
Ia fotografia celui drag si du-o la un centru de imprimare, ca sa o transformi in puzzle. E amuzant si o sa te tina minte! Apoi, ajuta-l sa faca puzzle-ul!
Un jurnal personalizat
Multa lume tine un jurnal, dar nu toti recunosc. Daca e cineva apropiat, poti sa ii oferi un jurnal pe care sa ii lasi cate o notita, din loc in loc. O sa le gaseasca intamplator de-a lungul anului.

 

Fantana de ciocolata
Oricarei femei i-ar placea sa aiba la ea acasa o fatana de ciocolata. Poate ca nu indrazneste sa si-o cumpere singura, de teama ca s-ar putea ingrasa, dar sigur se va bucura sa o primeasca!
Ofera un lucru la care tii
Daca vrei idei de cadouri de Craciun pentru cineva foarte apropiat tie, ce zici de varianta aceasta: ofera-i ceva care tie iti este foarte drag din obiectele pe care le ai deja! Ai grija ca si cel caruia ii oferi acest dar sa stie cat e de important pentru tine obiectul respectiv!
Craciunul nu trebuie sa fie prilej de stres! Ci de timp de calitate, petrecut cu cei mai dragi oameni.
Sursa foto: google.com

Perfecte