Cand ai descoperit pasiunea pentru a crea bralette?

Am inceput sa cos inca din liceu, insa pasiunea pentru bralette a aparut, cat de banal nu ar suna, din pozele inspirationiste de pe Pinterest. Imi doream si eu ceva pentru mine, insa tot ce gaseam pe piata din Moldova era prea scump si am hotarat sa-mi cos singura. Uite aici m-am indragostit de proces.

  

 

Cum a fost prima braletta cusuta de tine?

Daca as vedea-o acum, as ascunde-o undeva sa nu o vada nimeni. (rade) Eu mereu tind sa cos cat mai „curat”, adica mai profesionist. Prima lucrare a fost, desigur, foarte diferita de cele pe care le cos acum.

  

 

Pentru ce tip de femei creezi lenjeria?

Femei puternice si deschise in ceea ce tine de sex si senzualitatea corpului lor. Desigur, femeile sunt diferite si nu exista o formula a femeii moderne, insa clienta mea stie mereu ce vrea, ii place sa se simta feminina si isi iubeste corpul si sufletul.

  

 

Cat de anevoios este procesul de coasere ale acestora?

Este destul de anevoios, deoarece o piesa consta din multe detalii mici, care trebuie cusute delicat, ca sa se vada si sa se simta gingas pe corp. Orice cusutura gresita poate strica tot, deoarece dantela odata cusuta se va strica daca o descosi inapoi.

 

  

 

Te mai ocupi de aceasta activitate?

Da, la moment ma ocup de confectionarea mai multor modele noi, pe care le voi posta cu timpul pe internet si, astfel, sper sa-mi intorc afacerea inceputa in Moldova.

  

Mai multe detalii despre povestea de viata a blondei, dar si cat de greu i-a fost sa emigreze in America, afli aici. 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/nelly.sargu

Perfecte