Iata cum s-a intamplat iesirea lor fortata din “dulap”!

 

 

Portia de Rossi

 


 

Dupa ce a aparut in "Scream 2", paparazzi au devenit interesati de frumoasa blonda si au inceput sa-i urmareasca fiecare miscare. Actrita era atunci implicata intr-o relatie amoroasa cu o femeie, ceea ce a devenit subiectul preferat al tabloidelor pentru o vreme. Portia n-a avut incotro, dupa publicarea imaginilor ei cu iubita respectiva, si a recunoscut ca este lesbiana.

 

 

 

Ellen Degeneres s-a numarat printre cei care au laudat curajul lui de Rossi, dupa care a inceput sa se apropie de frumoasa vedeta tot mai mult, pana cand a devenit partenera ei oficiala.

 

 

Kristen Stewart

 


 

Nici starul serialului "Twilight" nu si-a dorit sa vorbeasca despre inclinatiile ei sexuale… pana n-a fost nevoita s-o faca. Foarte discreta cu viata sa privata, actrita a pastrat tacerea cu privire la relatiile ei amoroase, insa n-a mai reusit sa faca asta in momentul in care a fost si ea fotografiata alaturi de o femeie cat se poate de atractiva.

 

 

 

Cele doua erau in vacanta, in Hawaii, si se distrau de minune impreuna. Asta pana in momentul in care au fost fotografiate impreuna, iar imaginile cu ele doua, au fost publicate in toata presa. atunci Kristen a emis un comunicat pentru a potoli spiritele. “Nu am vorbit despre primele mele relatii care au devenit cunoscute pentru ca mi-am dorit sa ramana doar ale mele”, a declarat vedeta. Cum, nu v-ati prins ca recunoaste ca e gay? Ei bine, mama ei a dat si ea o mana de ajutor la iesirea din “dulap” a actritei, cand a recunoscut acest lucru pe sleau…

 

 

Anne Heche

 

 

 

OK, actrita e cat se poate de bisexuala, avand in vedere ca ba e intr-o relatie cu o femeie, ba se casatoreste cu un barbat. Se pare ca a fost implicata intr-o idila cu cateva lesbiene super-cunoscute de la Hollywood, precum Ellen DeGeneres si Rosie O’Donnell, cu care a stat nu mai putin de doi ani.

 

 

Anne nu a iesit niciodata pe post ca sa vorbeasca despre viata ei intima, dar fostele ei partenere n-au fost la fel de discrete. Ellen si Rosie au povestit cateva detalii picante din idila lor cu Heche si asa a iesit la suprafata adevarul despre preferintele sexuale ale actritei.

 

 

Kevin Spacey

 

 

Ei, cazul lui a fost mai complex decat al celorlalti. Un ditamai scandalul s-a iscat recent – in care s-au adus acuze cu privire la relatiile intime pe care actorul le-ar fi avut, in trecut, cu tineri majori sau mai putin… majori – si l-a fortat pe starul din House of Cards sa recunoasca faptul ca e gay. Unii spun ca a facut asemenea declaratii pentru a ascunde pedofilia de care a fost acuzat. Auci!

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro