Acestea si-au rasfoit, cu nostalgie, albumele de fotografii si arhivele personale si au scos la iveala cele mai memorabile poze, care le trezesc amintiri frumoase si astazi.Sorina Obreja

 
Stirista Sorina Obreja a raspuns cu mare drag provocarii, postand pe Instagram o poza din indepartatul 2009. Putem spune, cu siguranta, ca prezentatoarea nu s-a schimbat deloc, decat poate a devenit mai zambitoare, dar are si de ce:„ Atunci viata mea era despre mine, acum viata mea e despre noi.”, spune Sorina, referindu-se la fiica si familia ei.

 

 

 

 

Kornelia Stefanet

Zambetul copilaresc si inocent, cartea de vizita a Korneliei Stefanet, este neschimbat chiar si dupa 10 ani, la fel si dragostea interpretei pentru muzica si viata.

 

 Olga Manciu

Make-up artista, Olga Manciu, a aflat secretul tineretii si al starii de bine. Mama a trei baieti, aceasta reuseste sa arate mereu fresh si impecabil, la fel cum era si acum 10 ani.

 

 

 Gloria Gorceag

Tanara mamica, Gloria Gorceag, si-a adus aminte, cu aceasta ocazie si de perioada show-ului televizat Fabrica de Staruri, care i-a marcat tineretea si a lansat-o in lumea showbizului.

 

 Nata Albot

Ultimii 10 ani au fost plini de realizari pentru Nata Albot, iar schimbarile din viata sa par sa ii priiasca cat se poate de bine.

 


 Victoria Rosca

Actrita si vloggerita Victoria Rosca recunoaste ca si pentru ea acesti 10 ani au fost foarte productivi.„Atatea lucruri frumoase s-au intamplat in viata mea in acesti 10 ani. Multumesc universului pentru tot.”


 

 


Vitalie Advahov

Si Vitalie Advahov si-a adus aminte, cu drag, de perioada lui 2009, cand isi tinea baiatul in brate. Acum acesta este un adevarat flacau.

 

 

 Cristina Cozma

Actrita Cristina Cozma a trecut prin cateva schimbari de look in toti acesti 10 ani, dar privirea sa cuceritoare ramane neschimbata.

 

 Tatiana Spinu

Este de nerecunoscut si interpreta Tatiana Spinu. De la blonda cocheta din 2009 la frumoasa satena din 2019 nu a fost nevoie decat de 10 ani.

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

Perfecte