Multi dintre fanii ducesei de Sussex s-au „grabit” sa o apere pe Meghan in urma zvonurilor aparute despre cum cele doua ducese nu s-ar intelege. Acestia au spus ca ducesa de Cambridge este „invidioasa” pe cumnata ei si ca „nu o respecta”.

 

 

Unul dintre fani a scris: „Am un singur lucru de zis. Kate nu va fi niciodata la nivelul lui Meghan. Tot ce a facut femeia asta lenesa a fost sa se casatoreasca cu un print. Nu stie ce inseamna sa muncesti, sa comunici cu altii. Nu ar trebui sa o trateze pe Meghan cu lipsa asta de respect”.

 

 

 

Alt fan a criticat stilul vestimetar al ducesei. „Kate Middleton este o femeie ciudata pentru alegerile de a purta tot ce obisnuia Printesa Diana sa poarte. Incearca sa castige simpatie pe spatele soacrei ei decedate. Zero personalitate.”

 

 

 

 

Mesajele au devenit din ce in ce mai acide dupa anuntul ca Meghan si printul Harry se vor muta de la Palatul Kensington, acolo unde printul William si Kate locuiesc. Decizia a aprins scanteia zvonurilor ca intre cele doua cupluri ar exista divergente. Nu toti cei care o sustin pe Meghan aleg sa o si atace pe Kate. Acestia transmit mesaje precum: „Totul in privinta lui Meghan este minunat. Zambetul ei, tinutele ei, vocea ei .. nu exista nimic care m-ar putea face sa-mi schimb opinia despre ea.”

 

 

 

Desi „armata protectoare” a lui Meghan Markle pare sa se faca mult mai bine observata, nici Kate nu duce lipsa de sustinatori. "Vrem mai MULT MULT MULT despre ducele si ducesa de Cambridge. Ne-am saturat pana la moarte de falsa si narcisita MeAgain Markle.”


 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro