Ion Ionita a fost remarcat de managerii vestitei trupe "Laskovii Mai", care i-au propus si o colaborare in acest sens. Cantaretul a marturisit ca nu s-a straduit niciodata sa semene cu Satunov si ca acesta este si stilul sau de a fi. Atat doar ca a fost mereu un admirator al baietilor de la "Laskovii Mai" si obisnuia des sa le vizioneze videoclipurile si concertele.

 

 

Odata cu acceptarea acestei oferte, venita din partea lui Andrei Razin, care este si creatorul eroilor muzicali ai anilor ‘80-'90, viata lui Ion s-a schimbat definitiv. Acesta este stabilit acuma in Rusia, unde se pregateste pentru filmarile "Laskovii Mai Prodoljenie" - pelicula dedicata in mare parte lui Iurii Satunov. Tanarul moldovean spune ca prin aceast proiect se realizeaza visul sau din copilarie. El va lua si niste lectii de actorie: “Nu am deloc frica sa ma pierd pe mine, intrand in rolul lui Satunov.” 

 

 


Interpretul sustine ca viata lui de acum ii ofera o multime de emotii, in mare parte pozitive. Dupa concerte fanele il coplesesc cu cuvinte de lauda si admiratie: "Am coborat de pe scena... fetele m-au apucat asa intr-o parte si m-au cuprins toate, nu ma vedeam dintre lume si paza nu ma gasea."


 

Pentru a afla alte detalii despre calea spre succes a tanarului, urmareste video de mai jos:

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Osearaperfecta.md

Perfecte