O femeie in varsta de 50 de ani a infierbantat internetul dupa ce a defilat in bikini fiind detinatoarea unui corp de zeita. Mare le-a fost mirarea internautilor cand au aflat ca, de fapt, femeia nu purta un costum de baie.

 

Jennifer King (50 de ani) si-a infierbantat vizitatorii ei de pe canalul de YouTube, dupa ce a defilat prin parc in bikini. Nu ar fi fost atat de incitant acest lucru, insa, superba bruneta nu purta material textil, ci vopsea.

 

 

 

Jennifer, originara din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, este o femei fara inhibitii, drept dovada, a defilat intr-un bikini pictat pe formele ei de invidiat. Bruneta si-a expus internautilor corpul bine lucrat si tonifiat, dovedind ca varsta nu spune nimic despre tine.

 

”Costumul de baie” a fost desenat de partenerul sau, in dormitor. ”Te-am pictat timp de 30 de ani, dar niciodata nu am pictat pe tine”, a marturisit amuzat partenerul brunetei, potrivit The Sun.

 

 

 

Uimitorul videoclip a fost vizualizat pe peste 1 milion de internauti, care au fost cu adevarat impresionati. ”Este incredibila. Sotul ei este cu adevarat un barbat norocos”, a fost unul dintre sutele de comentarii ale acestora. Cu toate acestea, Jennifer nu este prima care a defilat cu trupul pictat. La inceputul lunii, un clov feminin a mers prin oras in haine pictate si un nas rosu, provocand agitatie printre pietonii si conducatorii auto. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Click.ro