Lure Hsu este originara din Taiwan si este de profesie designer de interior. E adevarat ca mostenirea genetica joaca un rol important in aceasta situatie, insa Hsu spune ca are cateva secrete de frumusete care o ajuta sa arate spectaculos. Conform Harper Bazar, cremele de protectie solara sunt principala arma folosita de Lure impotriva imbatranirii. 

 

 

 

 

"Hidratarea este importanta, iar expunerea indelungata la soare nu este recomandata", spune femeia de 41 de ani. Pielea expusa la soare este mai uscata si faciliteaza aparitia liniilor fine si a ridurilor. Dieta joaca si ea un rol important in viata lui Lure. Look-ul fresh si textura pielii sunt influentate de ceea ce mananca. Hsu bea cafeaua neagra, consuma foarte multa apa, fructe si legume.

 

 

 

 

Femeia spune ca evita bauturile dulci si preparatele grase si recomanda consumul de alimente bogate in fibre. Asa cum este de asteptat, sportul este parte integrata in stilul de viata al lui Lure. Nimic surprinzator, e adevarat, insa sfaturile lui Lure Hsu subliniza inca o data importanta integrarii unor obiceiuri sanatoase in rutina zilnica. 

 

 

 

 

protv.ro