In timp ce majoritatea tinerilor de la noi pleaca peste hotare si aleg sa isi construiasca o cariera acolo, modelul Alexandra Livitchi a vrut sa isi demonstreze ca, atunci cand iubesti si pui suflet in ceea ce faci reusesti sa iti croiesti o cariera oriunde ai fi. 

 

S-a indragostit de modelling pe cand avea doar 15 ani, iar inceputul a fost unul foarte promitator. Reclame, sedinte foto pentru copertile revistelor si videoclipuri, in care a aparut si a uimit cu chipul angelic si ochii albastri senini, absolut superbi. 

 

 

 

Alexandra Livitchi ne-a povestit despre experienta sa din domeniul modelling-ului din Portugalia, dar si de ce a ales sa se intoarca acasa cand acolo ar fi avut multe sanse sa isi croiasca o cariera de vis in acest domeniu.

 

- Alexandra, multi tineri de la noi viseaza sa plece peste hotare, pentru un viitor mai bun, iar tu te-ai intors acasa! Spune-mi de ce?

 Pe langa faptul ca-mi iubesc patria si aici ma simt cel mai bine, vreau sa demonstrez tinerilor ca si acasa iti poti construi un viitor. 

  

 - Te-ai gandit vreodata ca ti-ar fi fost mai usor sa-ti construiesti cariera de model acolo?

 Ar fi fost mai usor sa ma dezvolt acolo, insa scopul meu nu este sa fiu doar model pe viitor, ci si sa lucrez cu modelele.

 

 

 -Cum ai ajuns sa fii model? Ai ales tu aceasta cariera, sau te-a ales ea pe tine?

 La varsta de 15 ani am inceput sa fiu mai mult interesata de modelling. Ca urmare am fost selectata la Next Models ( prima agentie de modele). Evident ca am ales eu aceasta cariera si nu regret.

 

Cu siguranta exista o mare deosebire dintre modelling-ul din Moldova si cel din Portugalia, dar care sunt planurile tale in modelling-ul de la noi? 

 Planurile mele corespund unui proiect urmat sa fie deschis pe parcurs, detaliile inca nu le dezvalui insa afirm ca va fi pe placul tuturor domnisoarelor.

 

 

- Modelling-ul in Portugalia a fost un hobby sau si o sursa de venit?

La inceput era un hobby dupa care a urmat sa am castiguri bune si l-am transformat intr-o cariera si un lucru stabil.

 

- Povesteste-mi despre reusitele tale din Portugalia (in modelling).

Primul meu succes a fost datorita participarii intr-o publicitate, ca urmare am fost aleasa sa reprezint fata unei reviste online, intre timp am fost selectata in mai multe videoclipuri.

 

 

 

- Care este visul tau cel mai mare?

 Cel mai mult imi doresc sa-mi dezvolt proiectul la un nivel profesional si de succes.

 

 

- Este greu sa fii model, esti genul de fata care tine diete, se infometeaza si ar face orice pentru a arata bine?

 Nimic nu este greu cand dorinta e mare, nu sunt genul de fata care tine diete, insa ma informez in privinta alimentatiei si desigur lucrez la maxim pentru a arata bine.


 -  Ai accepta sa pozezi goala?

Imi respect intimitatea, deci raspunsul este, nu.

 


 

- Ce sfat ai avea pentru fetele care-si doresc o cariera in modelling?

Sa se accepte asa cum sunt, sa lupte pentru cariera lor de vis si sa-si hraneasca regulat si sanatos organismul.

 

 

- Care crezi ca sunt calitatile tale care te-au ajutat in cariera de model?

Una dintre calitati este responsabilitatea, optimismul, perseverenta si munca de zi cu zi.

 

 

Sursa foto: facebook.com

perfecte.md