Desi exista stereotipul ca frumusetea femeilor de la Hollywood nu este mereu cea mai naturala, unele reprezentante de acolo ne arata ca asta nu este asa. Meryl Streep, Jessica Lange, Hellen Mirren se numara printre starurile din lumea filmului care pot fi considerate legende vii si care continua sa se remarce "ca in tinerete".Jessica Lange, 66

 
Iubita lui King-Kong, sex simbolul anilor 80-90, nu s-a asteptat, probabil, ca dupa 60 de ani va deveni din nou una dintre actritele pe val de la Hollywood. Aceasta face parte din cast-ul serialului American Horror Story. „E nostim un pic, dar generatia de azi chiar ma considera misto!”, spune Jessica.

 

 

 

 

 

 
Hellen Mirren, 69

 
Frumusete, rafinament si clasa – asta inspira Hellen, la ai sai 69 de ani. Desi artista, care este detinatoarea unei statuete Oscar, spune ca nu este incantata de nasul ei, barbia si nici fruntea nu ii place prea mult, totusi asta nu a incurcat-o sa devina imaginea campaniei de publicitate L’Oreal. 

 

 

 

 

 

 

 Jane Fonda, 81

Si Jane Fonda este una dintre figurile emblematice de la Hollywood. La 80 de ani, actrita merge la intalniri romantice, face Yoga si pare sa fie, mai mult ca oricand, plina de energie. „Am 80 de ani! Nu credeam ca voi trai atat de mult.”, declara Jane.

 

 

 

 

 Meryl Streep, 69


Este una dintre figurile emblematice ale cinematografiei, iar frumusetea sa nu a respectat niciodata tiparele impuse de moda. Atipica si plina de carisma, Meryl Streep stie cum sa se faca apreciata si indragita de public, dar si de critici.

 

 

 

 

 

 

 


Sigourney Weaver, 69

 
Deseori, in interviurile sale, actrita Sigourney Weaver a declarat ca a ales sa imbratiseze actoria pentru ca-si dorea sa scape de complexele din copilarie. Actrita pare sa fi reusit, pentru ca aceasta s-a transformat intr-o adevarata diva hollywoodiana.

 

 

 


Sophie Loren, 84

 
Etalonul feminitatii si a senzualitatii, Sophie Loren, infloreste, iar asta chiar daca actrita numara al 7-lea deceniu din viata sa. Legenda cinematografiei italiene este la fel de splendida si fermecatoare ca si in peliculele alb-negru, care-au consacrat-o.  

 

 

 

 

 


Susan Sarandon, 72

 
Laureata premiilor Oscar, Susan Sarandon si-a jucat cele mai memorabile roluri dupa 40 de ani. Susan este un exemplu perfect ca dupa aceasta varsta, viata abia incepe, iar lucrurile frumoase continua sa se intample.

 

 

 

 

 

 

Catherine Deneuve, 75

 
Frumusetea atemporala a actritei Catherine Deneuve este adesea comparata cu vinul – cu anii, sporeste. Gingasa si firava blondina s-a transformat, odata cu trecerea timpului, intr-o veritabila zeita nordica.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte