Sotul ei a ajutat-o sa faca pregatirile necesare pentru a-l intampina asa cum se cuvine pe noul membru al familiei. Fericirea pe care o simtea era incomparabila. Cu tot entuziasmul si emotiile normale in cazul unei femei insarcinate, Becki observa ca burta ei devenea anormal de mare pentru un singur copil.

 

A mers speriata la medic, mai ales dupa ce a citit o serie de povesti cu tumori canceroase care cresc si pot fi confundate cu o sarcina. Medicul a privit-o destul de serios si i-a zis ca trebuie sa ii dea o veste.

 

 „Nu stiu daca dumneavoastra sunteti pregatita pentru vestea pe care urmeaza sa v-o dau! Stiati ca o sa aveti un baietel, nu-i asa? Ei bine, o sa fiti mama de tripleti. De aici si sarcina grea, de aici si abdomenul foarte umflat. Felicitari!”, i-a zis medicul.

 

Parintii, pregatiti pentru venirea pe lume a unui singur copil, au reactionat pozitiv si au plans de fericire. Emotiile s-au triplat, la fel si cumparaturile. Becki-Jo si sotul ei au dat iama prin magazine ca sa cumpere hainute in plus si alte obiecte necesare. Britanica a adus pe lume 3 copii minunati pe nume Roman, Rocco si Rohan. Pe langa cei trei, Becki si sotul ei mai au o fetita de 4 ani pe nume Indiana.

Teotrandafir.com