Conform Popsugar.com, Shandra a slabit 41 de kilograme, fara ajutor de specialitate si indrumari. "Am pierdut initial 28 de kilograme dupa ce am micsorat aportul caloric la 1 200", a povestit femeia. Femeia a preferat sa nu urmeze o dieta stricta. A optat in schimb pentru un regim alimentar din care a eliminat complet alimentele procesate. Faptul ca a mancat produse sanatoase a ajutat-o enorm in prima faza. 

 

 

 

Urmatorul pas a fost sportul. Shandra a inceput sa se antreneze regulat: "Foarte mult antrenament cardio". Miscarea a ajutat-o sa arda calorii si sa isi intareasca sistemul cardio-vascular. Recent, Shandra a facut o noua schimbare in dieta ei. Femeia a testat dieta Ketogenica si a reusit sa slabeasca inca 13 kilograme. Dieta se bazeaza pe faptul ca limiteaza secretia de grelina, numita si hormonul foamei". Dieta presupune ca doar 5% din ceea ce consumi sa fie carbohidrati, iar zaharul trebuie sa dispara complet din alimentatie.

 

 

Shandra spune ca cea mai mare provocare nu a fost legata de alimentatie sau sport. "Cea mai mare provocare atunci cand vrei sa slabesti un numar mare de kilograme este legat de psihic", spune Shandra. 

protv.ro