Recent a fost marcata Ziua mondiala a profesorului, iar mai multi muzicieni din tara noastra si-au amintit despre momentele memorabile din anii de scoala. 

 

Diferenta de un an dintre ei a fost un atu pentru fratele mai mic, Vasile. Vitalie, care era cu o clasa mai mare ii soptea uneori la care discipline se poate culca pe-o ureche. Vorbim de fratii Advahov, care isi amintesc cu drag de vremea cand erau elevi si de nezbatiile pe care le faceau. "Era o profesoara de la care nu puteam fugi de la lectie… dupa aia imi ceream scuze, restul de la toate fugeam de la lectie.", a spus Vitalie.

 

 

Interpreta Mariana Mihaila a fost instruita chiar de bunica ei, care a fost prima ei invatatoare: "M-a invatat sa scriu, sa citesc, nu ma lasa sa ma joc dupa ore, dar imi punea in fata carti si zicea hai citeste..si ma enervam la culme."

 


 

Aurel Chirtoaca isi aminteste cu drag de profesorii care l-au ghidat in muzica: "Eu am mai multi profesori, care nu ii pot uita. De exemplu profesoara de acordeon… care era ca o mama ne ajuta.. lectii de estetica si multe altele."

 

 

 

Iata ce au povestit si alti artisti despre amintirile din copilaria lor. 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Perfecte