La cei 22 de ani pe care ii are, Kristen Stewart este deja celebra in lumea cinematografiei pentru rolul Bellei din saga "Twilight". Actrita reuseste sa socheze printr-o schimbare radicala in ceea ce priveste tipul rolurilor pe care le interpreteaza, scrie Daily Mail.


In ultimul film in care joaca, Stewart o interpreteaza pe MaryLou si apare complet dezbracata, fara a parea jenata in vreun fel de expunerea partilor sale intime. Pe deasupra, aceasta chiar zambeste in mod dezinvolt fara a da impresia ca se simte rusinata de postura in care se afla.


Vedeta apare in anumite fragmente din film si topless intr-o masina alaturi de actorii Garrett Hedlund si Sam Riley, de asemenea goi. Chiar in aceasta scena din "On The Road" Kristen Stewart, in rolul unei mirese de doar 16 ani, mimeaza un act sexual pentru ambii sai parteneri de scena.

 


Actrita a povestit in septembrie ca scenele in care apare goala chiar nu au deranjat-o. intreaga echipa de actori care a filmat pentru "On The Road" a intrat in pregatiri pentru pelicula si timp de trei saptamani a citit literatura din generatia "Beat". 
"Nu poti sa gresesti cu Walter Salles (n.r regizorul filmului). Se straduieste foarte tare cu actorii pentru ca totul sa iasa perfect. In timpul pregatirilor pentru filmari era foarte ok sa intrebi orice despre subiect, despre documentarea acestuia, despre orice. Odata ce mergem sa filmam totul se rezuma doar la a juca asa cum trebuie. Walter Salles are foarte multa incredere in actori, asa ca a fost ceva de genul «Deci trebuie sa ma dezbrac? Nu-i mare lucru»", a declarat Kristen Stewart.

 

 


Vedeta din Twilight a acceptat rolul din "On The Road" cand avea doar 17 ani, asa ca multumita trecerii timpului a putut fi mai dezinvolta. "Ar fi trebuit sa fiu cu siguranta mai in varsta de 17 ani pentru acest rol. Sunt sigura ca as fi jucat altfel daca as fi fost mai tanara".              


Scenele cu Kristen Stewart goala survin in contextul in care relatia acesteia cu actorul Robert Pattison a trecut printr-o perioada dificila.  


Actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart, interpretii personajelor Edward Cullen si Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relatie de lunga durata, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis sa se mute oficial impreuna, anul acesta. Ulterior, relatia dintre cei doi a fost puternic zguduita de aparitia in presa a unor articole potrivit carora Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa de scurta durata cu regizorul Rupert Sanders.


Filmul "On The Road" in regia lui Walter Salles este asteptat sa apara pe 22 decembrie si se bazeaza pe povestea a doi prieteni, Jack Kerouac, scriitor american, si Neal Cassady, unul dintre liderii generatiei "Beat".  
 

 

www.mediafax.ro