Melodia "Dulcea si tandra mea fiara", scrisa de Eugen Doga are acum si un text care o insoteste. Piesa nou creata se numeste "Vals", a fost scrisa de Viorica Demici si este interpretata de tanara artista Catalina Caraus. Aceasta a declarat pentru Perfecte.md ca ideea de a realiza aceasta colaborare a fost a mamei sale, care era indragostita demult de melodie.

 

 

"Am vorbit cu dl Eugen Doga despre folosirea melodiei sale, acesta m-a audiat si a cazut de acord sa inregistrez piesa Vals pe acordurile sale" a declarat Catalina. Asupra piesei s-a lucrat inca de anul trecut, aranjamentul muzical fiind schimbat de mai multe ori, aceasta sarcina fiind indeplinita de Sandu Gorgos. Eugen Doga a spus ca a acceptat sa fie folosita melodia scrisa de el pentru ca "acum toti fac asa".

 

 

 

 

Chiar daca pentru compozitie au fost inregistrate instrumente live si nu s-au folosit aranjamentele muzicale artificiale, maestrul Eugen Doga nu este complet satisfacut de rezultat. "Aceasta este versiunea finala, dupa ce am ascultat mai multe variante, am ajuns la ea, chiar daca nu este perfecta" a declarat compozitorul pentru Perfecte.md. Acesta a spus ca s-au chinuit de mult timp cu piesa si ca "trebuie incheiata intelegerea dintre noi". Conform Catalinei Caraus, Eugen Doga nu a cerut nimic in schimbul dreptului de a-i canta melodia, dar a cerut sa-i fie mentionat numele.

 

 

Teaser-ul pentru cantecul "Vals" a fost lansat pe 16 august pe youtube si a fost intampinat de o multime de reactii pozitive toti fiind in asteptarea versiunii complete. Aceasta va fi lansata intr-o saptamana si daca vor fi gasiti sponsori, va fi filmat si un videoclip care s-o acompanieze.

 

Asculta teaser-ul pentru cantecul Vals si spune-ne daca-ti place cum a fost pusa pe versuri celebra "Dulcea si tandra mea fiara":

 

www.perfecte.md