"La sfarsitul lunii august voi implini 40 de ani sau, cum mi-a zis un prieten, voi intra in gasca celor cu prefixul Romaniei, +(40)… Nu stiu exact cum ma simt. Am zile in care ma panichez si mi se pare ca s-a terminat viata adevarata si am multe alte zile in care habar n-am cati ani fac si oricum nu mi se pare ca asta ar avea vreo importanta. Prietenele mele care au mult peste 40 imi repeta ca omul este foarte tanar la aceasta varsta, cele care au putin peste 40 zic ca nu e chiar asa de rau in Club 40.

 

 

Copiii mei sunt atat de draguti incat declara ca ei nu cred ca am asa de multi ani, lor li se pare ca am mult mai putini, iar sotul meu spune ca sunt mereu pe gustul lui… ", a scris Andreea Esca pe profilul ei de Facebook la inceputul lunii august.

 

 

Andreea Esca recunoaste ca este foarte preocupata de apectul sau fizic si are remuscari atunci cand chiuleste de la orele de fitness.

 

 

 

 

 

"Adevarul este ca, spre deosebire de ziua in care am implinit 30 de ani, cand chiar nu-mi pasa deloc de varsta, acum ma preocupa. Intotdeauna am facut sport, dar acum, daca lipsesc intr-o zi, ma simt vinovata, am urat cremele si acum trebuie sa le folosesc, nu ma uitam niciodata in oglinda cand ieseam din casa, acum ma uit cateva minute, am facut haz de doamnele abonate la saloanele de ingrijire corporala si acum trec si eu pe acolo.

 

 

Apoi trebuie sa ma gandesc cum sa ma imbrac, cum sa ma machiez si cum sa ma comport ca sa fiu eu insami, dar sa nu par ridicola. Asta e cel mai greu. De ce nu imbatraneste si firea odata cu corpul? Sufletul imi spune sa-mi pun o „floare” in cap si buletinul sa o dau jos. Instinctul ma trimite sa dansez pe plaja in miezul noptii si calendarul zice ca ar trebui sa dorm. Am pofta sa citesc poezii in vremuri de proza. Cum sa fac?", mai scria Andreea Esca.

 

 

 

 

Andreea Esca se identifica cu ProTV, alaturi de care si-a inceput cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut ramas celebru, "Buna seara, Romania, Buna seara, Bucuresti".  Vedeta a prezentat, constant, Stirile ProTV de la ora 19.00, de la infiintarea ProTV Romania, cu mici intreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihna. Astazi, Andreea Esca implineste 40 de ani, ce-i urezi prezentatoarei Stirilor Pro?

 

 

www.perfecte.md