Tocmai a inceput 2019 si, cu siguranta, multe persoane se gandesc ce surprize aduce acest an. Iata zodiile care vor avea parte de succes profesional in perioada ce urmeaza.  

 

RAC


2019 va fi, probabil, una dintre cele mai importante perioade din viata ta. Va trebui sa iei decizii fatidice, care nu numai ca-ti vor schimba viitorul, ci vor influenta si pozitia persoanelor din jurul tau. Tranzitul planetei Jupiter prin casa jobului si sanatatii te va ajuta sa iei initiativa in lucru si sa te tii de promisiuni. Planeta te va inzestra si cu o sanatate de fier, ce-ţi va permite sa ai multa energie pentru ceea ce ti-ai propus sa faci. Pana la jumatatea lunii februarie, nu lua decizii serioase in cariera, fa mai bine o scurta pauza pentru a reflecta asupra situatiei. Pe parcursul anului ai putea primi mai multe oferte de job, astfel incat mijlocul primaverii si inceputul toamnei vor deveni etape importante cand vei putea decide asupra schimbarilor la locul de munca.

 

 

 

VARSATOR

 

2019 il vei petrece in dezvoltare continua si autodesavarsire, iar cei mai buni aliati ai tai vor fi perseverenta si finalitatea. Cu Jupiter pe casa prieteniei si comunitatii iti vei face relatii profesionale noi si vei cunoaste oameni potriviti care iti vor propulsa cariera. De asemenea, vei avea ocazia sa realizezi noi idei si vise, chiar daca vor parea fictive atat pentru tine, cat si pentru ceilalti. Ai putea manifesta interes pentru noi ocupatii, care pot deveni ulterior o afacere de viata. Sansele de a gasi un job bine platit sunt mai mari in prima jumatate a anului, iar a doua jumatate a anului are un succes mai mare din punct de vedere financiar. In martie si aprilie, posibil ca vei efectua deplasari de serviciu, care vor avea un efect pozitiv asupra progresului in cariera. In timpul verii, ai grija cand lucrezi cu documente si supravegheaza cu atenţie procesul de munca. Toamna va trece mai calm, dar destul de productiv.

 

 

 

PESTI


In acest an vei putea profita din plin de toate avantajele si oportunitatile, pentru ca destinul este de partea ta si va recompensa pozitia de viata activa cu munca decenta si prieteni buni. Depinde doar de tine daca vei ramane pe aceeasi treapta sau, depasind temerile si indoiala, vei evolua. Oricine va petrece timpul in asteptare pasiva, risca sa piarda sansa. Avand Jupiter pe casa carierei si reputatiei, planeta iti poate aduce un nume, sa-ti refaci imaginea publica si sa realizezi orice-ţi propui. La sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai, exista sansa sa obtii oferte promitatoare si pentru a alege cea mai bună optiune, va veni in ajutor propria intuitie. Sa-ţi fortifici pozitia vei putea in luna iunie. A doua jumatate a anului va fi mai putin intensa, dar mai armonioasa. Pentru a obtine rezultate mai bune va trebui sa lucrezi mai mult decat inainte. In toamna, incearca sa gasesti timp si bani pentru educatie. Cunostintele dobandite vor fi benefice la sfarsitul anului. 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com


Perfecte