Ei bine, pentru toate astea e nevoie de exact opusul efortului, adica relaxarea totala! Capacitatea de a lua lucrurile atat de lent este un dar pe care nu toata lumea il poseda. 

Iata cele 3 zodii care sunt campioane la lenevit:

Taur
Daca isi propune ceva, Taurul va obtine rezultate uimitoare. Dar, el trece, de asemenea, si prin perioade de motivatie extrem de redusa, care ar putea sa il tine pe tusa multa vreme. El are tendinta de a se pierde in lucrurile simple, cum ar fi sa priveasca natura sau sa se uite in frigider fara sa se poata decide ce sa aleaga de acolo. De cele mai multe ori, aceasta atitudine este rezultatul fricii de responsabilitati, este modul lui de a le evita. 
Tot ce trebuie sa stie acesti nativi este ca odata si odata treaba tot trebuie facuta, asa ca de ce sa nu o faca mai devreme decat sa traga de timp?

Leu
Leul iubeste sa plece in vacante uimitoare, dar uita sa traga linie intre recreere si responsabilitatile vietii.Nu ia viata prea in serios si relaxarea este foarte importanta pentru el, dar nu poate fi constanta. 
inca trebuie sa mai fie productiv, nu poare abandona viata atunci cand dai cu pieptul de realitate. Leul trebuie sa fie flexibil si sa gaseasca un echilibru intre viata si petrecerea timpului liber. Munca il va face sa aprecieze concediul, si vice-versa. 

Capricorn
Desi cauta perfectiunea, si acest nativ este om si mai esueaza din cand in cand. Din cauza ca nu si-a atins scopul e posibil sa devina apatic total din cand in cand. Acesta este atat de protectiv cu el insusi, incat s-ar putea abona la convingerea ca daca nu incearca, nu va da gres. 
Trebuie sa lupte contra acestui impuls si sa nu se invinovateasca atunci cand da gres. E important sa se bucure de placerea simpla de a lucra spre a-si atinge un tel, fara sa ii pese de rezultat sau de ce gandesc cei din jur.

eva.ro