Varsatorul este un exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitati creatoare. 


Iata care sunt personalitatile din showbizul de acasa, carora semnul Varsatorului pare sa le fi purtat noroc.

 


Laura Jdanov

 
Laura este una dintre cele mai cotate modele de la noi. Cu ochii de o rara frumusete si zambet senin, tanara cucereste pe oricine. Nu a putut sa ii tina piept nici Catalin Botezatu, care s-a declarat de multe ori coplesit de frumusetea acesteia.

 

 

 

 

 

 

Nicolae Botgros

 
Maestrul Nicolae Botgros nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a reusit sa daruiasca poporului roman un mare tezaur cultural – orchestra Lautarii, care duce faima Moldovei oriunde in lume.

 

 

 

 

 Nicoleta Nuca

 
Nicoleta Nuca este o prezenta fermecatoare. Vocea si talentul ei a cucerit atat publicul de acasa, cat si pe cel de peste Prut. Creativa, energica si foarte frumoasa, artista a atins rapid succese remarcabile in industria muzicala.

 

 

 

 

 

 

 


Dan Balan

 
Desi a trecut ceva vreme de la destramarea trupei O-Zone, numele lui Dan Balan este mai actual ca niciodata. Aceasta a reusit sa atinga succese remarcabile si ca interpret solo, devenind primul moldovean nominalizat la premiile Grammy.

 

 

 

 

 


Samir Loghin

 
Pe langa faptul ca este foarte chipes, interpretul Samir Loghin este si foarte muncitor. Acesta se viseaza pe scenele internationale, iar pentru asta, stie el, efortul si perseverenta sunt esentiale.

 

 

 

 

 

 


Adrian Graur

 
Cantaretul si compozitorul Adrian Graur are o pasiune aparte pentru arta si pentru tot ce este frumos. Fiind o persoana sincera si deschisa, acesta se face usor indragit de publicul sau.

 

 

 

 

 

 

Sandu Grecu

 
Fondatorul si directorul teatrului “Satiricus Ion Luga Caragiale” este un adevarat expert in ale umorului de calitate. Acesta a reusit sa transmita dragostea pentru arta si celor trei copii ai sai.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Perfecte