Exista anumite zodii care sunt un dezastru impreuna si pot comite lucruri teribile, prin care cei din jur sunt raniti. Acestea sunt principalele motive pentru care cele trei perechi din zodiac nu ar trebui sa fie niciodata impreuna. Daca esti curioasa despre ce semne este vorba, afla din cele ce urmeaza!
Fecioara si Balanta
Aceasta relatie poate parea extrem de frumoasa la inceput, insa in timp cei doi parteneri nu vor face decat sa se distruga unul pe celalalt. Perfectionismul Fecioarei si atentia pentru orice detaliu o vor scoate din sarite pe visatoarea Balanta. Pe de cealalta parte, Fecioara va fi exasperata de nehotararea Balantei, dar si de gesturile romantice care vor aparea in cele mai nepotrivite momente. Balanta este o fire sociabila, careia ii place sa se inconjoare de prieteni, pe cand Fecioara prefera sa isi petreaca seara cu o carte buna, o ciocolata calda si eventual o pisica alaturi. Balanta este romantica si dragastoasa, pe cand Fecioara poate parea o adevarata acritura. Aceste nepotriviri de caracter vor aduce multe discutii in contradictoriu intre parteneri. Pana cand unul dintre ei nu se va schimba, aceasta relatie ii va distruge pe cei doi nativi si ii va aduce in culmea disperarii.
Rac si Pesti
Nu ai cum sa nu sesizezi prezenta acestui cuplu de la kilometri distanta. Ambele semne sunt sensibile, romantice si nu se vor sfii sa isi arate afectiunea unul fata de celalalt in cele mai nepotrivite locuri: la nunti, la intalnirile de familie, chiar si la biserica. Cum ii recunosti? Este foarte simplu! Mereu sunt legati unul de celalalt, fie printr-o imbratisare, fie printr-o serie de pupici care nu se opresc. Este bine sa iti arati afectiunea fata de partener, insa aceste gesturi nu trebuie sa aiba loc peste tot. Putina decenta nu ar strica, mai ales atunci cand in jur sunt multe persoane care nu sunt interesate de a vedea ce tehnica de sarut folositi sau cat de mult va iubiti unul pe celalalt. Daca vreti sa fiti impreuna fara ca ceilalti sa fie enervati de comportamentul vostru, lasati dragostea pentru dormitor.
Scorpion si Varsator
Atunci cand doua personalitati machiavelice ajung sa fie impreuna, fii sigura ca lumea din jur trebuie sa se astepte la ce e mai rau. Scorpionul si Varsatorul sunt un fel de Bonnie si Clyde ai zilelor noastre, unul dintre cele mai periculoase cupluri. impreuna, acesti nativi sunt extrem de puternici si pot oricand sa ii distruga pe cei din jur. Perechea e cu atat mai nepotrivita cu cat imbina indiferenta si nepasarea Varsatorului cu gelozia si lipsa de incredere in oameni a Scorpionului. Aceste doua zodii nu ar trebui sa fie niciodata impreuna, deoarece sunt de neoprit atunci cand isi propun sa raneasca pe cineva.Cele trei perechi din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna nu sunt toxice doar in relatia in care se afla, ci si pentru persoanele din jur. De aceea, relatiile intre acesti nativi ar trebui complet regandite.

www.divahair.ro