Fecioara


Fecioarele vor simti nu doar caldura partenerilor, ci a tuturor persoanelor din jurul lor, care vor fi si mai atrase de prezenta lor incantatoarea. Nativii vor avea un sarm special in aceasta luna. In plus, pe 10 iulie, fecioarele se pot pregati pentru un moment de neuitat, demn de un spectacol de artificii!

 

 

Sagetator


Luna iulie este cea in care sagetatorii vor face o relatie oficiala. Acesti nativi isi vor dori ca intreaga lume sa ii vada alaturi de partenerii lor. Dupa o perioada plina de nesigurante, sagetatorii vor gasi solutiile pe care le cautau pe plan amoros si vor deveni impacati si mandri de relatiile lor.

 

 

Gemeni


Gemenii vor avea parte de multa actiune in pat in noptile din luna iulie. Pentru ei, viata va deveni brusc mult mai interesanta si vor face amor pana la extenuare.

 

 

Pesti


Pestii vor avea in sfarsit echilibrul pe care si-l doresc in viata lor si vor putea sa isi puna relatia cu persoana iubita pe primul loc. Ei vor trai o luna plina de romantism si experiente de neuitat alaturi de parteneri.

 

 

Taur


taurii singuri isi vor gasi partenerii perfecti in luna iulie. aceste persoane le ridica moralul si ii inspira extrem de mult. Urmeaza zile foarte fericite si distractive pentru acesti nativi.

 

 

Scorpion


Scorpionii vor duce o relatie de prietenie la un alt nivel, renuntand la orice inhibitie ori rezerva pe care ar fi avut-o pana acum.

 

 

Sursa foto: google.com

a1.ro