Neinfricat si sigur pe sine, nativul din Leu detine un farmec aparte si e aproape imposibil sa ii reziste cineva. Cand vine vorba de casa, familie sau de locul de munca, Leul are foarte multe de oferit. Iata cine sunt vedetele aniversarea carora are lor in lunile iulie-august. 

 

Soprana Olga Busuioc isi serbeaza ziua de nastere pe 25 iulie. In calendarul de turnee al Olgai sunt fixate zeci de spectacole, pentru mult timp inainte, in care tanara noastra soprana va evolua pe cele mai prestigioase scene din lume. 

 

 

Cantaret, actor de teatru, prezentator de televiziune, cunoscut mai ales ca solist vocal al trupei rock "Gandul Matei", Nicu Tarna este nativ al zodiei leu, nascut pe 25 iulie.

 

 

 

Fotograful Alex Iordache este intr-o relatie cu fotografia aproximativ de 7 ani si simte ca va tine pana la adanci batraneti. El isi sarbatoreste ziua de nastere pe 28 iulie. 

 

 

Designer, sportiv, scriitor, pictor, actor si compozitor – toate acestea se pot combina intr-un singur om. Este vorba despre tanarul creator de moda Daniel Racovita, care este omagiat pe 31 iulie. 

 

 

Cantaretul de muzica populara Veaceslav Spinu isi sarbatoreste ziua de nastere pe 31 iulie. In luna mai, in cadrul emisiunei "O seara perfecta", muzicianul a declarat ca este cel mai fericit si visul cel mare i s-a indeplinit, vorba fiind despre nasterea fiicei sale, Emma. 

 

 

Nascuta pe 3 august, Olia Tira a reprezentat  Republica Moldova la concursul international Eurovision in anul 2010, impreuna cu SunStroke Project si ca un adevarat "leu" a luptat pana la sfarsit.  

 

 

Modelul Magda Popusoi, remarcabila prin faptul ca nu pozeaza dezgolita sau provocator isi va sarbatori ziua de nastere pe data de 5 august.  

 

 

Boris Covali, nascut pe 8 august, a devenit renumit in urma participarii la Concursul Muzical Eurovision Moldova, in anul 2013, cu cantecul "Runaways", si cu toate ca a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului, castigatoare a iesit Aliona Moon, deoarece Covali a primit note joase din partea juriului. 

 

 

Prezentatoarea de stiri, Tatiana Nastas, isi va serba ziua de nastere pe 16 august, fiind o fire luptatoare si  ambitioasa,  asemeni nativului leu. 

 

 

Se afla la granita dintre leu si fecioara, nascuta pe 22 august, Irina Rimes este cantareata si compozitoare din Republica Moldova, dar care activeaza la Bucuresti. In prezent a lansat o piesa noua, in colaborare cu The Motans "Cel mai bun Dj". 

 

 

O alta vedeta autohtona, care se afla la extrema dintre leu si fecioara este Natalia Barbu. Artista isi va sarbatori ziua de nastere pe 22 august. In anul 2015, cantareata a fost desemnata drept cea mai sexy femeie din Republica Moldova, intr-un clasament realizat de revista americana "Esquire". 

 

 

 

Vezi si alte vedete aflate in zodia leului: Jennifer Lopez, Elena Gheorghe, Mila Kunis, Charlize Theron, Madona, Demi Lovato, Daniel Radcliffe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa:google.com, osearaperfecta.md

Perfecte