Incepand cu Luna Plina in Pesti  din 6 septembrie, unde avem rationalul si rezonabilul soare in semnul Fecioarei contra Lunii conjuncte cu Neptun atat de sensibile in semnul Pestilor, se bat cap in cap intuitia cu rationalul, emotivitatea cu chibzuinta. Acestea ne vorbesc de pericolul de a lua drept intuitie propriile emotii, de aceea, este bine de a ne concentra mai mult pe ratiune, care este mai de nadejde.

 

 

Daca in prima saptamana a lui septembrie astrele ne ghidau sa nu grabim evenimentele, trecand de Luna Plina, in a doua saptamana de septembrie, lucrurile deja se vor conecta in mod linistit. Aici avem si intrarea lui Marte in Fecioara, care aduce oportunitatea de a actiona rational, de a obtine o buna performanta, de a ne manifesta perseverent, insa doar dupa ce am chibzuit bine.

 

 

Conjunctia lui Marte cu Mercur este foarte favorabil pentru brainstorminguri, constientizarea perspectivei directiei de activitate, discursurilor si dezbaterilor. Acest aspect este excelent si pentru practicarea jurnalismului si a tuturor tipurilor de cercetari stiintifice. In primele doua decade a lui septembrie Venus isi continua miscarea prin zodia Leului, care este o perioada de activizare a emotiilor, cand este cel mai potrivit moment pentru oamenii de arta si creatie, cand se manifesta oportunitatea de a molipsi publicul, de a exprima gandurile si sentimentele proprii in cel mai aprins si activ mod, foarte expresiv.

 

 

Iar din 20 septembrie, Venus va trece in Fecioara si devine calma, rationala, chibzuita. In cazul in care reprezentantelor sexului frumos li se propune casatorie, sa stiti ca aceasta propunere este una bine gandita de catre partenerul dvs. Persoanele care lucreaza cu informatia, zvonurile, barfele si intrigile in aceasta perioada sunt inclinate sa minta la greu.

 

 

Daca ne planuim sa facem cumparaturi, atunci de pe 16 si pana pe 22 septembrie sa fim atenti la calitatea produselor. Catre urmatoarea Luna Noua, incepand cu 18 septembrie, perioada care va continua si la finele lunii, creste rsicul de accidente.

Perfecte