Probabil ca unele persoane vor incerca sa va testeze rabdarea, dar veti gasi puterea de a ramane cat mai toleranti si pozitivi, astfel incat negativismul lor va va ocoli in siguranta. In acest an veti avea ocazia sa va faceti casa mai confortabila, fapt care va va adauga o buna dispozitie. Ati putea chiar sa gasiti si un spirit creativ in d-voastra pe care sa-l dezvoltati cu succes. 2019 va fi liber de imprevizibilitati si haos, astfel incat veti avea incredere in intuitie si veti urma vocea inimii.

 

 

Taur

Anul 2019 marcheaza pentru d-voastra o tranzitie spre viitor, poate ca nu una usoara, dar care cere sa mergeti doar inainte. O restructurare serioasa va necesita si planul profesional. Cu cat mai devreme va veti determina telurile, cu atat mai putine surprize veti intalni. Antreprenorii si managerii vor putea sa-si revizuiasca obiectivele, sa efectueze adaptari majore, iar multi dintre ei vor avea planuri de extindere a afacerii. Astrele atentioneaza ca in 2019 sa nu contati pe persoane de rang inalt, indiferent cat de sigure ar parea promisiunile lor, in caz contrar, puteti intra in situatii dificile cu sfarsit trist.

 

 

Cei care intentioneaza sa-si schimbe jobul, astrele preintampina ca, cautarea unui nou loc de munca poate intarzia. Pe plan financiar, vor exista multe cheltuieli, pentru ca va fi nevoie sa restituiti imprumuturi, datorii vechi. Cele mai norocoase luni la capitolul venituri sunt februarie-martie si iunie-iulie. Spre finele anului situatia financiara este buna. Schimbari semnificative vor atinge si viata personala. Unii vor vrea sa-si aranjeze altfel si viata, si realitatile familiale. Pentru indragostiti anul pare sa fie dificil. In cazul in care veti observa ca treptat va indepartati, va instrainati de persoana iubita, acesta este un semnal ca incepe o noua etapa in viata d-voastra, ceva trebuie sa plece in mod inevitabil. 

 

 

Fecioara

In 2019 nativii Fecioara urmeaza sa-si aduca in ordine afacerile si sa-si consolideze spatele. Oamenii de afaceri vor fi incarcati aproape tot anul cu diferite masuri organizatorice, iar unii dintre ei vor decide sa-si extinda afacerea si, in acest scop, pot dobandi imobilul necesar. In calea succesului nu sunt excluse si anumite probleme legate de partenerii d-voastra, care se vor dovedi inselatori. Astfel de situatii se vor diminua spre finele anului. In momentele dificile puteti conta pe partenerii sau colegii din strainatate. Pentru cei angajati, astrele recomanda sa fiti mai prudenti la obligativitati si sa evitati intrigile.

 

 

De asemenea, va puteti gandi la deschiderea unei afaceri sau veti participa la activitatile unor membri din familia d-voastra. In ce priveste sfera financiara, nativii Fecioara vor avea un an foarte productiv si multi vor putea sa gaseasca noi surse de venit, sa-si schimbe locul de munca intr-unul mai interesant si mai platit. Anul este potrivit pentru achizitionarea de imobile. In planul personal relatiile celor indragostiti sau aflati in cupluri risca sa fie instabile si in unele cazuri se pot rupe. Astrele recomanda sa nu lasati sub tacere orice neintelegere, dar sa o discutati in mod deschis. Relatiile cu copiii adulti vor trece printr-o perioada dificila in acest an, de aceea va fi nevoie de participare din partea parintilor, dar si de asistenta financiara.

 

 

Capricorn

Reprezentantii Capicornului vor trebui sa se impace cu faptul ca multe dintre evenimentele planificate pentru acest an pot decurge mult mai lent decat si-ar dori. Managerii, precum si oamenii de afaceri vor fi preocupati de reorganizarea si poate extinderea afacerilor.  In 2019 supravegherea autoritatilor de control poate scoate in lumina ceea ce vreti sa pastrati in secret. Comportamentul imprevizibil al partenerilor straini va fac sa intelegeti ca acestia sunt nesiguri si nu va puteti baza pe promisiunile lor. Capricornii angajati in munca de echipa trebuie sa ia in considerare ca pot deveni victima unor barfe sau informatii false intentionat.

 

 

Cele mai dificile luni fiind ianuarie, martie, iunie si septembrie, iar cele mai bune – octombrie si decembrie. In ce priveste banii, o buna parte dintre ei vor merge pentru evenimentele profesionale sau pentru necesitatile familiei. Situatia financiara se stabilizeaza in a doua jumatate a anului. In viata personala treptat incepe o noua etapa, cand in mod inevitabil va trebui sa va despartiti de ceva sau cineva. Cuplurile stabile posibil ca se vor ocupa, in cea mai mare parte a anului, de diverse probleme imobiliare, fie ca se vor muta intr-o casa noua, fie vor face reparatii. Pentru cei aflati in cautarea jumatatii, precum si pentru indragostiti anul este destul de bun. Relatiile se pot dezvolta in mod neasteptat de rapid, dar neuniform. Cu toate acestea se merita efortul. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte