Nativii semnelor de apa vor trebui sa inteleaga in ce directie urmeaza sa mearga mai departe. Daca primele saptamani ale lui 2019 vor fi intense si marcante, restul anului – va fi in general relativ calm, dar uneori vor veni astfel de perioade dinamice, in care merita sa ne concentram asupra actiunilor rezonabile si precautiei. Principalul lucru este sa actionam in timp util, fara graba sau intarziere.

 

 

In ceea ce priveste planul financiar, veti fi nevoiti sa va intalniti cu momente dificile, dar in a doua jumatate a anului lucrurile se vor imbunati. In cursul anului posibil sa intrerupeti comunicarea cu unele persoane, care anterior erati destul de indeaproape, dar aceasta este numai pentru binele d-voastra. Nu permiteti nimanui sa va foloseasca in scopuri proprii si sa incerce sa va manipuleze. Lucrati cu sine si cu siguranta veti obtine tot ceea ce doriti.

 

 

Rac

 

In 2019 va trebui sa va adaptati la circumstante in continua schimbare si sa lucrati neobosit. Cu toate acestea, recompensa merita. Vestea buna a anului este ca oriunde va veti afla, munca va va gasi. Noua afacere, inceputa in primavara anului trecut, va continua si se va dezvolta bine, ceea ce se va reflecta asupraa finantelor, care vor fi mult mai mari. Cei angajati vor trebui sa lucreze atat pentru ei insisi, cat si pentru altul, dar astrele promit mari beneficii de la aceasta. In relatiile cu unii parteneri pot exista dezacorduri serioase legate de dezvoltarea afacerii sau impartirea acesteia. Luptele in acest sens pot continua aproape intregul an, iar cele mai furtunoase se pot intampla iarna si in primele doua luni de vara.

 

 

Legaturile cu partenerii straini pot incetini afacerile d-voastra, ceea ce va face sa cautati alte optiuni sau parteneri, si spre finele anului vor exista astfel de optiuni. Managerilor si antreprenorilor li se recomanda sa fie pregatiti pentru eventuale inspectii, aparitia carora este foarte probabila in primele luni ale anului, precum si in iunie si iulie. Situatia financiara este in general stabila, dar pe parcursul anului cheltuielile mari vor alterna cu veniturile mari. In ce priveste viata personala, in 2019 pare a fi complicata. Cuplurile dificile pot sa se certe in mod constant si de multe ori sa vorbeasca despre divort, dar exista sanse de reconciliere. Decembrie va uni pe acele cupluri despartite de distanta si timp. Cei aflati in cautarea jumatatii, astrele recomanda sa nu va retrageti in sine, dar mai des sa vorbiti despre sentimente si nu va fie teama sa aveti incredere in partener, pentru ca sinceritatea si deschiderea in relatii este cea mai buna politica.

 

 

Scorpion

 

In planul profesional 2019 va fi destul de reusit. Afacerile incepute anul trecut vor avea continuare si dezvoltare. Totodata, se apropie un nou inceput, care cere sa mergem doar inainte. Cercul de cunostinte se va extinde si isi vor face aparitia noi oameni. Relatiile cu vechi prieteni si parteneri din strainatate se vor activiza simtitor, sunt posibile acorduri de cooperare, iar mai aproape de sfarsitul anului, aceasta sfera a muncii d-voastra poate deveni una dintre cele mai importante. Pozitia celor angajati se va imbunatati considerabil, fapt, care se va reflecta prin cresterea castigurilor salariale.

 

 

In general, starea financiara pare sa fie foarte decenta in 2019 si probabil ca majoritatea nativilor Scorpion vor trece la un nivel material complet diferit. Aceasta schimbare este una pozitiva si va continua si in anii urmatori. In ce priveste viata personala, cuplurile indragostite vor imparti diferite opinii asupra vietii, valorilor si problemelor financiare. In unele cazuri, toate acestea pot duce la despartire. Dar multi nativi Scorpion vor restabili legaturile cu pasiunile anterioare care traiesc in alte orase sau tari, iar acest lucru va duce in cele din urma la o schimbare de resedinta. In familliile cu copii, o parte substantiala din bugetul familiei va merge pentru nevoile copiilor, fie ca va trebui fie "sa-i puneti pe picioare", fie ca veti platiti pentru instruirea lor.

 

 

Pesti

 

2019 va aduce multe oportunitati pe planul profesional. Astfel, antreprenorii vor gasi forta de a continua un proiect important inceput toamna trecuta, iar angajatii isi vor consolida pozitiile la noul loc de munca. Cei care au negociat recent o alta aplicatie a talentelor lor pot conta pe o decizie pozitiva in a doua jumatate a lunii ianuarie. Nativii Pesti care vor decide sa utilizeze serviciile persoanelor cu functii inalte, va trebui ca toate obligatiile si acordurile sa fie discutate si executate in mod corespunzator, pentru a evita probleme in viitor. In vara, Pestii creativi daca vor investi o suma decenta intr-o afacere sau proiect, pana la finele anului vor putea castiga favoarea unor persoane influente.

 

 

Situatia financiara este destul de stabila in 2019, dar cheltuielile vor creste odata cu veniturile. Incercati sa controlati mediul d-voastra si nu dati cu imprumut bani, pentru ca mai tarziu puteti sa nu aveti nici banii, nici prietenii. In viata personala, in special in luna ianuarie, cei dragi vor sustine angajamentele si, impreuna cu voi, vor lua parte la viata furtunoasa pe care, prin voia destinului, trebuie s-o duceti. Cuplurile vor avea grija de treburile copiilor lor si vor face multe pentru promovarea si dezvoltarea lor. Astrele recomanda sa va faceti propriul lucru. Cei aflati in cautarea jumatii, astrele le promit o cunostinta fericita. Persoana va fi placuta si de incredere in toate privintele, astfel ca ati putea sa va decideti la o casatorie oficiala, uitand de suspiciune si incertitudine. 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte