Chiar de la inceputul anului veti inceta sa va mai ingrijorati de obstacolele din calea obiectivelor d-voastra, pentru ca veti putea depasi barierele care pana acum va pareau de netrecut. In martie s-ar putea ca progresul in munca sa fie mai lent, de aceea este potrivit sa va luati vacanta. Restul anului promite rezultate uimitoare. Pe plan financiar va trebui sa va ganditi din timp la tactici si sa va faceti planuri de viitor.

 

 

Cat priveste sfera dragostei, este mai bine sa eliminati riscurile, indeosebi cei care se afla intr-o relatie. In acest an veti invata multe despre voi, poate ca veti lua calea cresterii si desavarsirii personale, afland astfel, cum sa ajutati ca aceasta lume sa devina mai buna. Favorita astrelor in 2019 este Balanta. Nativii acestui semn vor fi mai increzatori, mai selectivi in contacte si se vor bucura de popularitate in anturajul lor. Vor avea oportunitatea sa faca cunostinta cu persoane prestigioase, care ii pot ajuta, fie sa-si deschida o afacere, fie sa-si ridice nivelul profesional sau mearga la un congres.

 

 

Gemeni


In 2019, succesul va depinde intr-un mod semnificativ de mediul inconjurator, de parteneri, atat de faceri, cat si de cuplu. Va fi necesar sa gasiti un compromis in solutionarea problemelor care apar. Pe plan profesional va trebui sa dovediti mediului inconjurator ca reusiti sa rezolvati sarcinile stabilite si in acelasi timp sa va confruntati cu opozitia partenerilor. Incercati sa evitati confruntarile directe si convingeti partenerii sa coopereze, lucru care il veti putea face in februarie, aprilie, mai, august, octombrie si decembrie. In celelalte luni sunt posibile divirgente legate de dezvoltarea afacerii, luptei pentru conducere sau finante.

 

 

Cei angajati se vor confrunta cu o concurenta serioasa, de aceea este necesar sa fiti atenti la obligativitati, si evitati conflictele cu conducerea. Pe plan financiar cele mai norocoase luni se vor dovedi martie, mai, iulie, noiembrie si decembrie cand pot intra sume decente in cont. In viata personala, cei singuri pot conta pe o intalnire fatidica, care va duce la un concubinaj sau la o casatorie oficiala. Cuplurile cu experienta se pot baza pe cei dragi, a caror treburi se vor imbunatati in mod semnificativ. Posibil aparitia de atasamente sau hobby-uri alternative care pot aduce careva complicatii in relatii.

 

 

Balanta


In acest an veti depista ca sunteti mult mai aproape de a va solutiona problemele, decat ati crezut anterior. In planul profesional va orientati perfect in toate si puteti lua masurile necesare la timp. Deosebit de importante vor deveni relatiile cu partenerii straini, si cu ei veti atinge mult mai usor obiective. Pe parcursul anului posibil ca veti efectua calatorii frecvente. Nu sunt excluse confruntari cu unii parteneri, motivul fiind bunurile imobile. Depasirea acestora se poate intampla spre final de an cu continuare si in anul urmator.

 

 

Astrele atentioneaza managerii sa fie mai prudenti cu subordonatii si sa le monitorizeze activitatea, deoarece se pot astepta la inselaciune sau coruptibilitate din partea ultimilor. Iar angajatii sa fie mai atent cu colegii si sa evite intrigile. Starea financiara a nativilor Balanta este destul de stabila pe tot parcursul anului. In planul personal, cuplurile prietenoase vor decide sa-si schimbe resedinta, poate chiar si intr-o alta tara. Pe cand sotii cu multa experienta se pot confrunta cu dificultati legate de proprietati imobiliare. Cei in cautarea jumatatii, 2019 va aduce numeroase cunostinte benefice. 

 

 

Varsator 


In 2019 aveti o multime de planuri, idei si oportunitati, care va determina sa mergeti doar inainte. Veti manifesta interes pentru noi ocupatii, care ulterior pot deveni o afacere de viata. Farmecul personal va face sa atrageti persoane apropiate sufleteste, carora le puteti da multe, invata ceva. De asemenea, veti fi inconjurat de persoane influente, cu ajutorul carora puteti avea un progres remarcabil in afaceri. Cu toate acestea, va fi necesar sa discutati termenii de cooperare pentru a nu intra intr-o situatie dificila.

 

 

Cei angajati vor avea ocazia sa se mute la un alt loc de munca mai interesant si mai platit, fapt care se poate intampla in februarie. In ce priveste banii, acestea vor fi mai multi, dar cheltuielile vor creste in special in ianuarie, februarie si septembrie. In viata personala, este necesar sa acordati mai multa atentie celor dragi. Cuplurile vor putea lua decizii privind achizitii importante, care se vor finaliza cu un rezultat in decembrie. Anul poate sa va aduca o mostenire neasteptata. Nativii Varsator aflati in cautarea jumatatii, astrele va promit noroc in dragoste in a doua jumatate a anului cand probabilitatea unei intalniri fatidice este foarte mare.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte