BERBEC


Dragoste- Simtiti nevoia sa fiti alintate de parteneri. Dati totul si cereti la schimb la fel de mult. Avfeti o perioada buna pe plan sentimental. 

Munca: Nu rabufniti, daca sunteti surescitati, pentru a nu strica relatiile

Bani: Primele doua zile ale saptamanii puneti la cale planuri de viitor in sectorul financiar. Desi veti avea idei fixe, le veti folosi eficient in sfera financiara

 

 

TAUR


Dragoste - La inceputul saptamanii o sa fiti mai sensibile, irascibile si va va sari tandara imediat ce partenerul va va reprosa un lucru cat de mic.

Bani - Retrageti-va in liniste analizati aspectele financiare pentru a gasi solutii pe care sa le folositi eficient.

Munca - Va ocupati cu precadere de acest chestiuni legate de parteneriate noi, unele chiar cu prieteni sau cunoscuti,. Totul este sa aveti curajul sa implementati ideile pe care le-ati gandit pana acum.

 

GEMENI


Dragoste - Va puteti indragosti de o persoana cu autoritate , poate chiar de seful vostru. Stati linistite, pasiunea este trecatoare! In weekend iesiti cu partenerul si prietenii unde veti fi vedeta grupului.

Bani - Se anunta solutii practice in obtinerea veniturilor. Unii dintre nativii dechisi catre oportunitati pot primi un proiect in care sa lucreze in timpul liber, in paralel cu actualul job.

Munca - Se anunta momentul unei noi etape pe plan profesional. Profitati de oportunitatile care se ivesc pentru a duce la indeplinirea sarcinilor de serviciu.

 

 

RAC


Dragoste - Faceti o pasiune pentru o persoana cu autoritate, va puteti indragosti chiar de seful vostru. Stati linistite, pasiunea este trecatoare. In weekend iesiti cu partenerul si prietenii unde veti fi vedeta grupului.

Bani - Se anunta solutii practice in obtinerea veniturilor. Unii dintre nativii dechisi catre oportunitati pot primi un proiect in care sa lucreze in timpul liber, in paralel cu actualul job.

Munca - Se anunta momentul unei noi etape. Profitati de toate oportunitatile care va ies in cale si care va ajuta la  indeplinirilor sarcinilor de serviciu.

 

LEU


Dragoste - Va puteti indragosti la drum sau de cineva care locuieste in strainatate, pe care il puteti vizita si cu care ati putea avea o aventura.

Bani - Daca alegeti sa urmati un curs de perfectionare, astrele sugereaza ca va veti putea mari veniturile in urmatoarea perioada.

Munca -Se anunta inceperea unei etape noi in domeniile calatorii sau studi. Astfel, se anunta deplasari in strainatate, delegatii saiu burse de studiu.

 

FECIOARA


Dragoste - Sunteti deschisa in cuplu, asa ca puteti sa va condimentati relatia intima. Incercati lucruri noi, originale, pentru a alunga monotonia din cuplu.

Bani - Discutii cu partenerul de viata legate de banii si bunurile in comun pot avea loc la sfirsitul acestei saptamani. Puneti lucrurile la punct pentru a nu mai exista discutii de acest gen in urmatoarea perioada.

Munca - Pe plan professional, puteti incheia parteneriate, colaborari extra job, prin care sa va rotunjiti veniturile.

 

 

BALANTA


Dragoste -  Se anunta inceputul unei noi etape pe plan relational, sentimental. Sunteti dispuse sa reinventati relatia actuala, iar cei singuri sa inceapa o relatie noua.

Bani - Puteti sa primiti mici atentii de la partener, iar conturile se pot umple.

Munca - Puteti sa va asteptati la o perioada favorabila intalnirilor si discutiilor despre proiecte viitoare.

 

SCORPION


Dragoste - La inceputul saptamanii alegeti sa va impresionati partenerul de viata oferindu-i momente romantice. Spre sfarsitul saptamanii, tot ceea doriti sa faceti este sa va rasfatati partenerul. 

Bani - La inceputul saptamanii incasati bani din niste proiecte. Este momentul ideal, pentru ca oricum ati cheltuit de pasti mai mult decat v-ati propus..

Munca - Astrele anunta inceperea unei noi etape la jobul actual, iar cei in cautare de job nou pot gasi unul care sa  ii multumeasca.

 

SAGETATOR


Dragoste - Astrele anunta o noua etapa legata de relatia de iubire (iar pentru cei care au copii in relatia cu ei). Cei singuri ar putea avea o parte de o surpriza – un nou partener.

Bani -  Din pacate, saptamana aceasta nu sunt sanse sa incasati bani din colaborari, deci aveti grija cat cheltuiti!

Munca - Marti aveti o zoi mai agitata; sunteti mai mult pe drumuri decat la birou si rezolvati tot ce trebuie rezolvat. 

 

CAPRICORN


Dragoste - Se anunta o noua etapa in relatia cu parintii: poate avea loc o mutare din locuinta in care va aflati. Va doriti sa fiti independenti si nimic nu va mai poate retine.

Bani - Mare atentie la finante si la felul cum cheltuiti. Bugetul nu va mai permite sa cumarati lucruri de care chiar nu aveti nevoie in acest moment.

Munca - La serviciu aveti multe solutii practice, dar si idei fixe. Spre surpriza tuturor, le veti folosi in mod eficient sa rezolvati sarcinile primite.

 

VARSATOR


Dragoste - Va puteti indragosti la un drum scurt. Se anunta pasiuni la prima vedere, insa trec repede.

Bani - In primele zile ale saptamanii, incasati bani pe care trebuie sa aveti grija cum ii dramuiti.

Munca - Se anunta momentul inceperii unei noi etape, intarirea abilitatilor de socializare cu colegii de serviciu si rudele apropiate. Puteti semna contracte.

 

PESTIDragoste - La inceputul saptamanii asteptati atentie din partea iubitului. Cei singuri aveti grija ca va puteti indragosti de finantele unui potential partener.

Bani - Unii dintre nativi pot primi o marire de salariu, iar altii pot gasi solutii sa isi suplimenteze finantele intr-un mod original.

Munca - Se anunta deschiderea unei noi etape in felul cum va indepliniti sarcinile de serviciu. Veti fi mai respectat si  veti castiga increderea superiorilor. 

 

Perfecte