BERBEC

Dragoste: Esti incantata de partenerul de viata care te surprinde prin gesturi mici. Iubesti sa incerci lucruri noi, mai ales cand vine vorba de dragoste. 

Bani: In aceasta saptamana stai cam prost cu economiile. Nu incerca sa cheltuiest in exces pentru ca s-ar putea sa ramai fara bani.

Munca: Perioada aceasta este excelenta pentru a te face remarcata la evenimente importante ce tin de locul de munca. Cu cat te implici mai mult in activitati, cu atat vei reusi sa atragi atentia celor din jur.


TAUR

Dragoste: Ai sansa de a intalni pe cineva care iti poate atrage atentia, deci asigura-te ca arati doar naturalitatea ta.

Bani: Daca te straduiesti prea mult sa-i atragi de partea ta, s-ar putea sa nu te bucuri de ei. 

Munca: Esti destul de stresata in legatura cu locul de munca. Saptamana asta nu te simti in forma si te-ai putea simti neapreciata.

 
GEMENI

Dragoste: Esti foarte incantata in legatura cu o persoana pe care ai cunoscut-o recent. Iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu aceasta.

Bani: Trebuie sa fii mai responsabila in ceea ce priveste veniturile pentru ca ai tendinta sa investesti in lucruri de care nu ai neaparata nevoie.

Munca: Perioada aceasta iti poate aduce situatii stresante si tensiuni. Schimba ceea ce poti si accepta cu rabdare ceea ce nu poti. Nu le poti avea chiar pe toate.

 

RAC

Dragoste: Incearca sa ramai pozitiva si sa mergi inainte, cu toate ca vezi unele schimbari de comportament in relatia actuala. Sa renunti nu este o solutie in astfel de momente.

Bani: Radiezi de energie, ceea ce iti da chef de munca, deci si sanse de a te bucura de venituri mai mari.

Munca: Exista anumite invidii din partea colegilor la locul de munca. Ar trebui sa te simti mai increzatoare in ceea ce priveste propriile forte. 

LEU

Dragoste: Chiar daca nu esti o persoana foarte sociabila, s-ar putea sa apelezi la asta pentru a atrage atentia peroanei de care iti place.

Bani: Nu dispui de foarte mari venituri, dar lucrul acesta nu te descurajeaza. Vor veni si zile mai bune.

Munca: Este o perioada ideala pentru a te bucura de rezultatele muncii depuse. Chiar daca ai fost ocupata si stresata in tot acest timp, a venit momentul sa culegi laurii.

FECIOARA

 

Dragoste: Daca nu ai fost intr-o relatie adevarata niciodata, s-ar putea sa vina momentul. Inceputul acestei saptamani iti poate aduce speranta si chiar ai vrea sa treci la pasul urmator, oricare ar fi acela. 

Bani: Daca te gandeai sa-ti schimbi locul de munca, este o perioada excelenta pentru a o face. Veniturile tale ar putea creste considerabil.

Munca: Lucrezi din greu si in aceasta saptamana, dar asta doar pentru ca dispui de multa energie. 

 

BALANTA

Dragoste: Ai nevoie de cineva care sa-ti fie alaturi, insa nu ar trebui sa cauti asta cu disperare. Va trebui sa astepti pana va veni momentul potrivit.

Bani: Nu te mai bucuri de aceleasi venituri ca alta data, dar lucrul acesta nu ar trebui sa te descurajeze.

Munca: Proiectele la care lucrezi acum, s-ar putea sa-ti aduca numai satisfactii. Nu renunta si lucreaza din greu pentru a putea sa ajungi la perfectiune.

 
SCORPION

 

Dragoste: Nu trebuie sa renunti la relatia in care esti implicata in prezent. Mai acorda-i partenerului o sansa.

Bani: Saptamana asta iti aduce o energie iesita din comun, deci si in domeniul financiar iti merge foarte bine.

Munca: Ai multe cereri la locul de munca si s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul celorlalti. Nu ezita sa apelezi la ei.

 

SAGETATOR

Dragoste: Cineva din trecut s-ar putea sa revina din nou in viata ta. Ar putea deveni o intalnire destul de romantica.

Bani: S-ar putea ca saptamana asta sa nu fi foarte comunicativa, de asta atitudinea ta poate fi putin rautacioasa. Lucrul acesta nu-ti vor aduce avantaje la locul de munca.

Munca: Esti foarte ocupata. Ai intalniri si programari importante in cariera. Ia deciziile pe care le consideri potrivite si vei reusi sa le faci fata cu brio.

 

CAPRICORN

Dragoste: Ceva nou se poate infiripa in viata ta amoroasa. Priveste lucrul acesta ca pe ceva important.

Bani: Cu toate ca muncesti destul de mult, meritele nu-ti sunt recunoscute. Ar trebui sa vorbesti cu seful pentru o marire.

Munca: O situatie de la locul de munca te poate descuraja. Incearca sa ramai pozitiva si sa nu renunti la proiectele tale.

 

VARSATOR

Dragoste: Ai nevoie de o persoana careia sa-i poti spune orice, fara vreun risc, insa ai tendinta de a fi prea pretentioasa.

Bani: Ai o saptamana ocupata, dar se vor vedea roadele la sfarsitul ei.

Munca: Esti pozitiva, iar lucrul acesta iti aduce foarte multe rezultate in ceea ce priveste cariera. 

 

PESTI

Dragoste: Ai asteptari prea mari de la persoana iubita si ai putea sa fii dezamagita la final. Incearca sa fii mai ingaduitoare.

Bani: Nu uita sa-ti platesti facturile! Nu ai vrea sa ai probleme cu banii mai apoi.

Munca: In cariera incearca sa ramai concentrata pentru a putea sa-ti atingi idealurile. Succesul este aproape, trebuie doar sa muncesti mult.

Perfecte