Fecioara: se poate sa primiti aprecieri in cadru public, pentru niste merite pe care abia acum vi le recunoaste, cine trebuie! intalniri surpriza - o sa va bucurati mai ales de prezenta unei persoane de care va era un dor nebun si sentimentele, din fericire, sunt reciproce.

 

Balanta: ati putea recupera niste bani sau sa va dea cineva dintre ai vostri o suma cu care sa va cumparati ce va doreati pentru casa. O revedere emotionanta. Vi se rascolesc niste amintiri pe care le credeati pierdute, dar o sa aveti prilejul sa indreptati o situatie care va crea nemultumiri sufletesti.

 

Scorpion: E cineva care va face curte si o sa conteze ce simtiti si mai ales daca sunteti intr-o relatie sau nu. O sa va implicati in pregatirea unui eveniment pentru ca e cineva la care tineti si nu va e indiferent cum se vor desfasura lucrurile, o sa puneti mult suflet sa iasa perfect.

 

Sagetator: se anunta ceva mondenitati cu oameni pe gustul vostru si o sa va destindeti. Mai puneti la cale si alte intalniri. Poate va dati intalnire in oras cu prietenii, mai strecurati o idee de afaceri, puneti la cale o activitate deconectanta, sa faceti putin sport si sa-i antrenati si pe copii.

 

Capricorn: O invitatie in societate se anunta o seara speciala. Poate va duceti la un vernisaj: e un film in premiera, un spectacol. Un dus-intors v-ar prinde bine sa le faceti o vizita unor prieteni din alt oras. ar mai sparge un pic monotonia si ar revedea oameni cu care aveti ce vorbi, cu care va simtiti bine.

 

VarsatorO sa reapara cineva care vrea sa ajunga la sufletul vostru si daca sunteti pe receptie o sa-i dati raspunsul potrivit. se pare ca le-ati pregatit mici surprize atat alor vostri cat si prietenilor si iesiti pe undeva ca sa va distrati, sa va-ntoarceti cu o stare buna, revigorati si chef de munca de luni incolo.

 

PestiPoate profitati de o intalnire intamplatoare si salvati o relatie. Va oferiti sansa de a forma un cuplu promitator. se poate sa va dati intalnire cu prietenii, mai ales daca-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si o sa petreceti cateva ore bune la voi sau la ei, cum va convine mai mult.

 

Bebec: O sa va sincronizati cu toti ai vostri si-or sa va priasca si plimbarea si intalnirile cu prietenii. Veti rezona cu toti. E rost si de plimbare si de atmosfera festiva pe unde-o sa ajungeti si-o sa se simta toata lumea bine. Va mai faceti si niste prieteni cu care-o sa va petreceti timpul liber.

 

Taur: se pare, in sfarsit, o sa va ocupati si de voi s-ajungeti acolo unde v-ati propus cu ceva timp in urma, sau sa va luati niste lucruri care v-au lipsit. sunt cateva evenimente festive la care v-ati putea duce, daca si familia-si doreste acelasi lucru. E rost de petrecere si-o sa va simtiti cat se poate de bine.

 

Gemeni: O sa preferati o iesire in oras, la cafea, in locul unei tratatii la voi acasa, macar in week-end sa faceti si altceva. Relatia voastra sentimentala poate avansa rapid spre o casatorie, iar daca n-aveti niciun partener de viata poate aparea in orice clipa - fiti pe faza.

 

 

Racse poate sa-si faca aparitia cineva pe care nu l-ati mai vazut de o groaza de timp si sa reconfigurati relatia! se-anunta o bucurie in familie, se casatoreste cineva, poate se va naste un copil, si-a gasit cineva un serviciu mai bun. E un prilej sa faceti o tratatie, sa cinstiti momentul.

 

 

Leu: O iesire cu fiinta iubita si poate va faceti planuri de schimbat locuinta, sa plecati intr-o minivacanta in strainatate, sa fiti doar voi doi. E posibil sa va treziti cu niste bani, poate va dau ai vostri, poate cei carora le-oti fi imprumutat candva vi-i dau inapoi si o s-aveti de iesit la un suc, o cafea, la o terasa.

stirileprotv.ro