Zodiile din stihia focului vor avea de castigat in acest an: "Cele mai fericite sunt zodiile de foc, pentru ca in acest an au posibilitatea de a-si ameliora situatia financiara si inafara de asta le da oportunitati bune in dragoste. Pentru cei din zodia Berbec, anul calului va aduce inca mai multa energie, efort si independenta. Sunt mai intense relatiile cu partenerii, rudele si prietenii. Puteti miza pe ajutorul lor, si la bine si la rau, sunt posibile traume, pe langa bafta in castig, aventuri si sport. Pentru lei-Calul va deschide perspective noi in afaceri si in dragoste. Ideile incep sa se realizeze în a doua parte a anului, dar e bine sa ocoliti caile nelegitime. Veti avea ocazie sa testati onestitatea partenerilor. Pentru Sagetatori: Deveniti atractivi pentru sexul opus, dar o relatie stabila e posibila doar cu o persoana verificata. Calul va indeamna la drum, va da curaj in decizii si o insuportabilitate a criticii. Sanatatea poate fi afectata de la supra-epuizare.”

 

Si zodiile din stihia Pamant se pot astepta la un an in general bun: "Taur-Garanţia succesului este o relatie trainica în cuplu si familie. Anul Calului va aduce numeroase posibilitaţi de intarire a averei, proprietatilor. Sunt posibile placeri estetice, sentimentale, spirituale si un apetit bun. Fecioara:Cu un caracter organizat si mentalitate eficienta realizati tot ce va propuneti in anul Calului. Niste surprize puteti primi de la parteneri, aici fiind veriga slaba. Fiti gata sa luati in spinare si obligatiile lor. Cresc ocaziile de cistig dar, odata cu ele, si cheltuielele. Capricorn:Odata cu anul Calului viata devine mai activa si revine dorinta de comunicare. Sunt programate o multime de surprize placute si posibilitati de chistig pe lîngă obligatii si responsabilitati. Un ritm de viata atît de activ va poate epuiza.

 

Pentru zodiile din stihia aerului, astrologa prezice un an in care se vor imbunatati relatiile cu cei din jur: "Pentru balanta -anul calului va aduce fericire in cuplu, partenerul va sustine aspiratiile, gandurile, emotiile. Va puteti modela corpul fizic pe bunul dumneavoastra plac. Poate fi un an cu iesire in societatea decenta, e bine sa va abtineti de la un comportament provocator. Varsator: Aveti scop bine determinat si oameni de nadejde alaturi. Dedicatia ideilor colective va fortifica autoritatea. Calul va stimuleaza ambitiile, doriţi numaidecat victorie, cu conditia mentinerii libertatii personale. Gemeni: In acest an puteti construi planuri cu mare atentie, se observa o instabilitate in idei si decizii. Va ajuta un partener de nadejde care va stapaneste fanteziile. Includeti ratiunea si moderati-va mobilitatea pentru a evita calatoriile zadarnice".

 

Iata si prezicerile pentru cele trei zodii din stihia apei: "Rac-Sunt posibile situaţii stresante si schimbari radicale in anul Calului. Sunt indicate doar cele ce nu va afecteaza emotional. Faceti economie de bani, sunt prea multe ocazii de cheltuiala. La orice senzatie neplacuta adresati-va medicului. Scorpion: Deveniti atractivi pentru sexul opus, dar o relatie stabila e posibila doar cu o persoana verificata. Calul va indeamna la drum, va da curaj in decizii si o insuportabilitate a criticii. Sanatatea poate fi afectata de la supra-epuizare. Pesti: Aveti un an mobil si interesant. Sunt posibile numeroase oportunitati, acceptati-le daca nu va retine intuitia. Evitati includerile mari de bani proprii si deciziile cardinale impuse de alte persoane. Succesul va vine prin cai neobisnuite, dar eficiente în cazul dumneavoastra".

 

Urmareste mai jos un reportaj realizat de echipa Acasa in Moldova:

sursa: acasatv.md