Berbec

 
Esti fortat sa amani pe alta zi inceperea unui nou proiect, cel mai probabil unele acte vor suporta amanari sau vor trebui sa fie verificate din punct de vedere legal sau tehnic. Daca esti sef si lucrezi in asociere cu cineva, vei afla ca celalalt a profitat de bunatatea ta, pentru a te exclude din afacere. Aceasta descoperire iti va scadea increderea in ceilalti, dar totusi nu exagera.

 

 

Taur

 
O noua oportunitate de a-ti spori veniturile se intrevede, vei calcula si vei constata ca se merita, posibil ca cineva cu influenta din anturaj sa-ti propuna ceva de lucru, cel mai probabil ca acesta va viza ceva in afara serviciului. Noile idei iti vor oferi si o alta viziune asupra lumii

 

 

Gemeni

 
Astrele vin sa puna sub semnul intrebarii ceea ai stabilit in ultima vreme, daca ai dorit sa semnezi un contract. La finele zilei incearca sa te documentezi cat de legal este proiectul nou de care te simti atras. Se intrevad unele escrocherii, iar cum tu esti un om de buna credinta, ai putea fi prins in plasa.

 

 

 Rac

 
Situatia dificila pe care o ai de gestionat la locul de munca se remediaza cu greu, iar colegii sunt nemultumiti pentru ca nu le oferi sfaturi utile. Dorinta de a urca pe scara sociala va deveni din ce in ce mai acerba, plus ca totul se va datora si unor implicatii de ordin moral, etic, social.

 

 

Leu

 
O situatie neprevazuta poate provoca o intarziere in finalizarea proiectului la care lucrezi, dar un ajutor neasteptat de la un specialist in domeniu te va ajuta sa te adaptezi si sa termini in timp util ceea ce ti-ai propus. Seara ar putea aduce o conversatie placuta cu partenerul de viata.

 

 

 Fecioara


Sentimental, se intrevad tensiuni in relatia cu partenerul iubit. A se evita in aceasta zi jocurile de noroc sau evadarea de realitate prin dependente (alcool, fumat, sex etc.). Este posibil ca in viitorul apropiat toate se vor intoarce impotriva ta, deoarece este posibila o amplificare a unor stari depresive.

 

 

 Balanta


Daca doresti sa incepi o activitate noua, pe cont propriu, sa dai un examen in vederea obtinerii unui job sau sa urci pe scara sociala, ai sanse de reusita doar daca vei veni cu idei geniale, in caz contrat idealismul tau va intra in conflict cu realitatea pe care ti-o prezinta cei din jur si nu vei reusi sa te adaptezi la noile conditii.

 

 

Scorpion

 
Ai tendinta de a deveni irascibil, capricios, probabil din cauza oboselii pe care ai acumulat-o de ceva timp. Recomandam sa eviti discutiile pe teme de specialitate, se intrevede risc crescut ca acestea sa se termine in cearta. In sfera afectiva daca ai intrat intr-o relatie recent, acum poti sa te decizi daca doresti sa te muti cu partenerul.

 

 

Sagetator

 
Colegii te felicita pentru o reusita si incep sa-ti ceara sfaturile in diverse probleme, lucru care te face sa te simti mandru de tine. Simbolizezi pentru cei din anturaj prietenul ideal, cu spirit realist, se pot baza pe tine. Din punct de vedere afectiv, se activeaza dorinta de a demonstra cat de mult reprezinta pentru tine cel drag.

 

 

Capricorn

 
S-ar putea sa fii anuntat astazi ca trebuie sa muncesti peste program, pentru a finaliza un proiect care nu mai sufera amanare. Disconfortul creat de aceasta situatie posibil sa-ti afecteze relatia cu cei dragi de acasa. De aceea ar fi bine ca pe seara sa fii cat mai activ, poate ca vei opta pentru a pleca impreuna cu acestia in oras, pentru a te relaxa si distra.

 

 

 Varsator

 
Astrele aduc in actualitate unele chestiuni nerezolvate de ordin social, daca ai promis ceva, se pare ca vei fi pus in situatia de a remedia problema. Se simte azi un plus de dorinta, creativitate, vei dori sa iti manifesti iubirea prin fapte, cel mai probabil vei cauta sa iesi in oras impreuna cu partenerul de viata, ceea ce este de bun augur.

 

 

Pesti

 
Incearca sa nu te izolezi de ceilalti, s-ar putea sa pierzi o colaborare cu cineva care iti vrea binele. Prin urmare, profita de aceste aspecte care sunt incurajate de Univers. Din punct de vedere sentimental, ziua aceasta aduce multe provocari, se intrevede o propunere de a pleca cu munca in alt oras, insa te asiguri ca nu iti lasi in urma partenerul.

 

 

Sursa foto: google.com


zodiacool.ro