Horoscop 9-10 iunie 2018 Berbec

 

Nativul din zodia Berbec isi incearca norocul si invita un apropiat pentru acest weekend intr-o mica vacanta. Pentru nativii singuri, acest weekend poate reprezenta un moment prielnic pentru o relatie.

 

 

Horoscop 9-10 iunie 2018 Taur

 

Sambata, nativul Taur este solicitat de catre un apropiat pentru a fi martor la un eveniment, iar spre seara va onora o invitatie in oras. Sfarsitul weekendului este un moment potrivit pentru o sesiune de cumparaturi, nativul va profita de reduceri pentru a achizitiona un cadou pentru cineva drag.

 

 

Horoscop 9-10 iunie 2018 Gemeni

 

In acest weekend, nativul din zodia Gemeni se pregateste intens pentru primirea unor musafiri. Duminica nativul are de indeplinit o promisiune unui membru al familiei, astfel ca va anula celelalte activitati.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Rac

 

Tacerea nativului Rac poate spune multe, insa se pare ca un apropiat incearca sa desluseasca aceste mistere ale sale. Duminica este rost de bani, caci efortul nativului este rasplatit.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Leu

 

Weekendul nativului din zodia Leu presupune mult prea multe activitati, fie alaturi de membrii familiei, fie alaturi de partenerul de viata. Un cadou ceva mai scump ii va aduce zambetul pe buze, poate o masina ii va fi daruita.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Fecioara

 

Cu ocazia unei reuniuni de familie, talentul culinar al nativului din zodia Fecioara este apreciat de catre cei din jur. O discutie purtata intre patru ochi cu un apropiat te va elibera de gandurile negative.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Balanta

 

Weekendul aduce doar distractie pentru nativul din zodia Balanta, ceea ce inseamna ca isi va neglija treburile casnice. Este bine ca nativul sa nu refuze drumurile lungi, caci poate avea parte de surprize placute.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Scorpion

 

Tensiunile dintre membrii familiei sunt aplanate cu usurinta de simtul umorului nativului din zodia Scorpion. Duminica seara nativul va primi un apel telefonic destul de important, ce ii va aduce zambetul pe buze.

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Sagetator

 

Bucuria revederii unui apropiat, poate plecat in strainatate, va fi un motiv de a sarbatori pentru nativul sagetator. sambata este posibil sa se iveasca cel putin o ocazie pentru ca nativul sa se faca remarcat in cadrul unui grup de prieteni.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Capricorn

 

Weekendul nativului din zodia Capricorn este pe cale de a deveni cel mai frumos, caci un act important tocmai ii va fi aprobat. Chiar daca se anunta drumuri si agitatie, nativul va primi vesti bune din partea apropiatilor.

 

 

Horoscop 9-10 iunie 2018 Varsator

 

Nativul Varsator este preocupat in totalitate de un examen sau un proiect in acest weekend. Printre altele, va profita de timpul liber pentru a se recrea in aer liber. Sambata nativul va primi o invitatie in oras, insa este mai putin incantat in aceasta privinta.

 

 


Horoscop 9-10 iunie 2018 Pesti

 

Pentru nativul din zodia Pesti, sambata este o zi speciala, cu multe evenimente placute. Mai mult, nativul va observa ca starea sa de sanatate se imbunatateste vizibil.

 

 

Sursa foto: Google.com

Romaniatv.net