Citeste horoscopul saptamanal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti si afla ce ti-au rezervat astrele pentru perioada 7-13 ianuarie 2019, ca sa fii pregatita pentru schimbarile care se pot produce in cariera, in viata de cuplu, in privinta sanatatii sau a banilor.

 

Horoscop saptamanal Berbec: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Lipsa de organizare din ultimele luni si-a spus cuvantul in ceea ce priveste proiectele personale. Ai fost delasatoare si ai renuntat sa mai crezi in visuri pe care le ai de mic copil. 

 


Horoscop saptamanal Taur: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Pe parcursul intregii saptamani, casa zodiei tale va fi inundata de energii bune. Resimti intens acest lucru, mai ales in viata personala. Lucrurile sau conflictele se regleaza de la sine.

 

 

Horoscop saptamanal Gemeni: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Procesul terapeutic in care te afli de ceva timp incepe sa aduca schimbari substantiale in viata ta. Iti dai seama ca ceea ce ai facut tu de fapt in ultimele luni a fost sa inveti sa ierti. 

 

 

Horoscop saptamanal Rac: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Schimbarile de mare viteza vor fi parte activa din activitatea ta zilnica. Trebuie sa te adaptezi din mers multor contexte sociale si mai mult decat atat, sa iei decizii intelepte. 

 

 

Horoscop saptamanal Leu: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Un saturn destul de inovativ va incerca sa te forteze sa crezi mai mult in propriile visuri. Chiar daca ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de catre cei din jur, da-le sansa sa fie validate. 

 

 


Horoscop saptamanal Fecioara: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Pe parcursul intregii saptamani ai o stare euforica. Ai senzatia ca intreg universul este partas la frumusetile pe care iti este dat sa le traiesti si conlucreaza neincetat la fericirea ta. 

 

 


Horoscop saptamanal Balanta: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Indiferent ca esti in cautare de noi prieteni sau noi parteneri de afaceri, aceasta saptamana iti ofera toate premisele pentru ca acest lucru sa se intample. In viata ta nimic nu este fortat. 

 

 


Horoscop saptamanal scorpion: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Prezenta soarelui ramane destul de activa in zodia ta pe parcursul intregii saptamani. In relatia personala, vei avea parte de mult romantism si tandrete, mai ales ca stii ca legatura dintre tine si partener a trecut la alt nivel.

 

 


Horoscop saptamanal Sagetator: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Chiar de la inceputul saptamanii vei simti o nevoie neinteleasa de a te retrage din mijlocul oricarei conexiuni emotionale, din mijlocul actiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce inseamna social. 

 

 


Horoscop saptamanal Capricorn: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Pe parcursul acestei saptamani, din cauza pozitiei retrograde a lui Mercur, este posibil sa intampini probleme la nivel comunicational. 

 

 

Horoscop saptamanal Varsator: 7-13 ianuarie 2019:

 

 

Avand in vedere ca Jupiter va fi mai mereu prezent, toate lucrurile de care vei avea parte in aceasta saptamana se afla sub o aura deosebit de calda.

 

 

Horoscop saptamanal Pesti: 7-13 ianuarie 2019:

 

In acest inceput de an, viata iti ofera multe motive pentru a trece dincolo de bariere. intrigile fac parte din tabloul acestei saptamani, mai ales daca ne referim la modul in care vor decurge lucrurile la birou.

 

Sursa foto: Google.com

ELLE