Berbecii isi extind cercul profesional, iar ambitia ii ajuta sa se faca remarcati si sa atraga norocul de partea lor. In plan personal, se bucura de armonie in familie.

 

 

Taurii sunt vedetele saptamaniiin zodie va fi Luna Noua si tot in zodie va ajunge Uranustaurii iau decizii curajoase, ”ies din zona de confort” personala si isi schimba viata.

 

 

Gemenii au protectori secreti sau primesinformatii importante, datrebuisa-si faca timp si pentru odihna. Financiar, nu se pot plange, chiar daca banii castigati ”stopesc” rapid.

 

 

 

 

 

Racii investesc mai mult in propria persoanaatraiubirea in viata lor sase bucura de armoniin viata personala. In plan profesional,   incep safie corect apreciati si recompensati.

 

 

Leii se pot astepta la noi oferte, noi succesin competitii saafaceri, dasi la situatii speciale, care ii pot determina sa isi schimbe total carierasau domeniul de activitate.

 

 

Fecioarele pot primi invitatii-surpriza sau oferte de munca nesperate sau calatoresc in strainatate. Isi fac noi prieteni si chiar isi pot intalni sufletul-pereche cu ajutorul acestora.

 

 

 

 

 

Balantele intalnesc persoane care vor sa investeasca in proiectele lor. In plan sentimental, au parte de relatii in care pasiunea este cea care primeaza. Financiar, hobby-urile devin surse de castig.

 

 

Scorpionii rezolva probleme patrimoniale, isi cumpara o casa ori incep o afacere de familie. In plan relational, pentru ei incepe o perioada foarte intensa, de 7 ani, cu surprize si schimbari.

 

 

Sagetatorii beneficiaza de generozitatea parteneruluisau se bucura de mai multa ”actiune si pasiune” in plan sentimental. In plan profesional, trebuie sa isi calculeze cu atentie fiecare pas.

 

 

 

 

 

Capricornii se implica in noi colaborari profesionale sau isi apara interesele financiare la actualul job. In cuplu au parte de armonie, afectiune si echilibru, iar nativii singuri isi pot intalni jumatatea.

 

 

Varsatorii trebuie sa fie prudenti pentru ca Marte intra in zodia lor si ii face intoleranti si irascibili. In plan personal, apar schimbari in viata de familie sau schimbari de casa.

 

 

Pestii sunt hotarati sa rezolve probleme din trecut, chiar daca, pentru asta, trebuie sa ia decizii radicale sau ”sa taie in carne vie”. In iubire, sansele incep sa le surada si celor singuri.

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

huff.ro