Berbec

Berbecii au parte de o lună şi cu bune şi cu rele. Vor avea destule momente în care totul le va merge ca pe roate, dar se anunţă şi zile în care nimic nu le va ieşi. Per ansamblu, va fi o lună în care trebuie să se bazeze mai mult pe forţele proprii şi mai puţin pe cei din jur.

Sănătate: Trebuie să aibă grijă la insolaţii şi să adopte un regim alimentar echilibrat, ca să evite problemele cu sistemul digestiv.

Bani: Câştiguri neaşteptate în prima parte a lunii, cheltuieli neprevăzute în a doua partea a lui iulie.

Dragoste: Relaţia cu partenerul de cuplu va fi ca şi până acum. Berbecii singuri trebuie să iasă din zona de confort.

 

Taur

Taurii vor da de dificultăţi la locul de muncă şi vor afişa o stare tensionată în prima parte a lunii. Ar avea nevoie de o pauză, pentru că tot efortul din ultima vreme are un impact negativ asupra psihicului lor şi îi face irascibili.

Sănătate:  Să aibă grijă la stres şi să nu muncească până la epuizare dacă nu vor să aibă probleme.

Bani: Cum vin, aşa se duc. Au parte de cheltuieli neprevăzute pe tot parcursul lunii şi nu vor face mari economii.

Dragoste: Un capitol la care stau bine. Cei într-o relaţie îşi consolidează relaţia, cei singuri pot întâlni pe cineva.

Gemeni

Gemenii se simt încrezători în această lună, deşi nu de puţine ori apar situaţii care le dau planurile peste cap. Au resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit situaţiile stresante şi vor încerca să îşi depăşească limitele.

Sănătate: Să fie atenţi să nu se suprasolicite, mai ales în prima parte a lunii, când vor fi foarte ocupaţi.

Bani: Situaţia lor financiară nici nu se îmbunătăţeşte, dar nici nu se înrăutăţeşte. Nu se pot plânge, însă, că au necazuri cu banii.

Dragoste: Au nevoie de mai multă comunicare în relaţie. Gemenii singuri să lase timiditatea şi să înceapă să caute pe cineva, pentru că astrele le sunt favorabile din a doua parte a lunii.

Rac

Încep să fie printre favorizaţii astrelor din 13 iulie, când Luna Nouă intră în zodia lor. Se vor afla sub o protecţie divină şi vor avea parte de bucurii şi în planul profesional şi în cel personal.

Sănătate: S-ar putea ca nişte probleme digestive să le dea bătăi de cap în prima parte a lunii, dar nu e nimic de speriat.

Bani: A doua jumătate a lunii aduce bani care sunt mai mult decât bine veniţi.

Dragoste: Partenerul te răsfaţă şi îţi demonstrează cât de mult te iubeşte. Racii singuri au ocazia să întâlnească o persoană specială.

Leu

O primă parte a lunii în care vor avea de furcă la locul de muncă, unde sunt posibile unele certuri cu superiorii. Norocul li se schimbă spre final de iulie, când Soarele îşi începe tranzitul în zodia lor.

Sănătate: Dacă au avut probleme pe care până acum le-au neglijat, acum ar fi cazul să te duci să faci nişte analize.

Bani: Soarele în zodia ta vine cu unele câştiguri, dar retrogradarea lui Mercur anunţă unele cheltuieli care să îţi dea peste cap planurile.

Dragoste: Lasă orgoliile deoparte şi evită să te cerţi cu persoana iubită din cauza unor banalităţi.

Fecioară

Venus în zodia lor acordă un mare impuls planului sentimental şi favorizează relaţiile. Sunt stresaţi la locul de muncă şi iau în calcul schimbarea carierei în această lună.

Sănătate: S-ar putea să îi pască o răceală, chiar dacă afară e cald. Să aibă grijă la alimentele şi băuturile reci.

Bani: Au în plan un concediu care îi va costa destul de mult. Norocul lor este că au o lună satisfăcătoare din punct de vedere financiar.

Dragoste: Stau cel mai bine la acest capitol dintre toţi nativii. Pentru cei singuri, poate apărea acea dragoste pe care o aşteptau de ceva vreme. Cei aflaţi într-o relaţie pot face pasul cel mare.

Balanţă

Balanţele se văd puse în situaţia de a face o alegere dificilă în ceea ce priveşte viitorul lor. Se anunţă zile tensionate în relaţia lor spre jumătatea lunii şi încep să resimtă tensiunea de la locul de muncă.

Sănătate: Au nevoie de câteva zile de relaxare, pentru că stresul începe să îşi pună amprenta asupra lor în primele două săptămâni ale lunii.

Bani: Ar trebui să înceapă să facă unele economii şi să îşi controleze impulsurile de a cheltui pe tot felul de nimicuri.

Dragoste: Simt că trebuie să facă o schimbare în relaţie şi vor avea parte de unele certuri cu partenerul.

Scorpion

Au frământări personale şi se gândesc să facă schimbări în viaţa lor. Visează la un concediu cât mai departe de ţară, iar unii dintre ei se gândesc să îşi schimbe reşedinţa.

Sănătate: S-ar putea să facă o vizită la stomatolog undeva spre sfârşitul lunii.

Bani: Plănuiesc investiţii pe termen lung, se gândesc să mai taie din cheltuieli.

Dragoste: Unii vor să iasă dintr-o relaţie, alţii visează cu ochii deschişi la o poveste de iubire.

Săgetător

Au parte de o lună în care unii vor căuta un nou loc de muncă. Alţi nativi ai zodiei Săgetător se gândesc chiar să plece din ţară. Foarte multe gânduri legate de viitor.

Sănătate: Nu se anunţă probleme de ordin medical pentru ei în această lună

Bani: Vor încerca să facă economii pentru a pleca într-o frumoasă excursie undeva în august sau în septembrie.

Dragoste: Armonie în relaţia de cuplu. Săgetătorii singuri trebuie să aibă grijă de cine se îndrăgostesc.

Capricorn

Capricornii trebuie să aibă grijă la bani şi să nu aibă grijă în cine îşi pun încrederea. Sunt câteva persoane care nu le vor binele şi ei vor simţi asta în săptămânile care urmează.

Sănătate: Să aibă grijă la efort şi la expunerea la soare. Ultimul lucru pe care l-ar dori este o insolaţie.

Bani: Mare atenţie la cheltuieli şi la investiţii. Se pot trezi la final de lună că sunt pe minus.

Dragoste: Unele mici dispute în relaţia de cuplu. Cei singuri mai au de aşteptat până când vor da de cineva care să îi preţuiască.

Vărsător

Au foarte multe de rezolvat într-un termen scurt. Au o lună în care au de luat decizii importante pentru viitorul lor. Li se schimbă norocul la final de lună, când luna plină intră în zodia lor.

Sănătate: Să nu amâne vizita la doctor dacă simt dureri pe care nu şi le pot explica.

Bani: Situaţia lor financiară pentru restul verii depinde de o decizie pe care o vor lua în această lună. Să judece cu atenţie.

Dragoste: Venus în Fecioară poate aduce o dragoste nouă, fierbinte, pasională, în viaţa acestor nativi.

Peşti

Nu ar trebui să aibă prea multe cumpene în această lună, deşi retrogradarea lui Mercur poate aduce neplăceri în sectorul financiar din astrograma lor.

Sănătate: Să fie atenţi la ce mănâncă şi să consume multe lichide în perioada următoare.

Bani: Retrogradarea lui Mercur poate să lea dea puţin planurile peste cap şi să aducă unele cheltuieli la care nu se aşteptau.

Dragoste: Se simte un pic de melancolie atât în viaţa celor cu relaţii, cât şi în viaţa celor singuri.

huff.ro