Berbec

La sfarsitul saptamanii sunteti nevoit sa achitati diverse facturi, datorii sau sa va ocupati de relatiile cu institutii financiare. Se pare ca a sosit momentul sa va ocupati de acte necesare fie dobandirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdata ar fi bine doar sa va informati, sa va reganditi planurile financiare si sa lasati in saptamanile urmatoare actiunea propriu-zisa. 

Taur

Se contureaza modificari in relatiile parteneriale, de aceea ar fi bine sa observati incotro bate vantul schimbarii. Perioada este favorabila numai unei analize privitoare la colaborarile in care sunteti implicat sau doriti sa va implicati, dar si pentru a studia pe indelete relatia cu partenerul de viata. Pregatiti-va de actiuni marete in comun cu altii! Miercuri si joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, insa pot intra in discutie si partajele sau mostenirile.

Gemeni

Aveti multe de facut la serviciu, dar persista senzatia de mers in gol. Se intrezaresc noutati in plan profesional, de aceea nu puneti baza pe ce a fost sau pe ce este inca. Ingrijiti-va sanatatea, pentru ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului renal, ale coloanei vertebrale si ale segmentelor gatului. V-ar prinde bine trasarea unui plan de consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale dupa caz.

Rac

Este multa forfota in plan sentimental, astfel ca sunt sanse sa va avantati in prima idila posibila. Controlati-va starile si aveti rabdare ca evenimentele sa urmeze cursul firesc. Atmosfera de la locul de munca este buna, insa in fundal domneste discordia, mai ales din partea femeilor. Fiti prudent la mijlocul saptamanii, pentru ca fluctuatiile emotionale sunt mari si puteti lua decizii pripite.

Leu

Atentia si eforturile va sunt indreptate mai mult spre casa si familie. Vin vremuri domestice noi, insa deocamdata se simt la nivel subtil. Rezolvati cu atentie si rabdare sarcinile cotidiene si indatoririle profesionale, pentru ca va vor veni satisfactii si din aceste directii. Miercuri si joi se vor ivi situatii disonante atat intr-o relatie sentimentala, cat si in relatia cu copiii. Prudenta si discernamant! Tentatiile sunt mari si paguboase pe termen lung.

Fecioara

Este multa agitatie in preajma in ultima parte a saptamanii. Prieteni, rude, simple cunostinte va vor cauta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur si simplu doresc sa mai schimbe o vorba despre subiectele cotidiene, de larg interes. Niscai probleme pot aparea dinspre segmentul familial. Fiti intelegator cu membrii familiei, chiar daca ei va provoaca in diverse moduri.

Balanta

Preocuparile financiare sunt o tema importanta. La prima vedere sunteti nemultumit de veniturile obtinute din activitatea profesionala, dar in umbra se traseaza alte variante de castig. Totul este sa aveti incredere si rabdare. Deocamdata, descurcati-va cu ce aveti si folositi strictul necesar. La mijlocul saptamanii sunt posibile discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu luati de bun chiar tot ce vi se spune si, mai ales, vorbiti numai la obiect, fara a povesti despre dumneavoastra si intentiile pe care le aveti.

Scorpion

Sunteti pus pe fapte mari in ultimele zile ale saptamanii, insa luni este bine sa va temperati elanul si sa va ocupati numai de activitati usoare si bine cunoscute. Vi se rotunjesc veniturile, insa nemultumirile persista in segmentul financiar. Sunteti tentat sa cheltuiti mai mult decat castigati deocamdata, aspect neplacut si neindicat.

Sagetator

Indiferent ce ati face, in suflet exista o mare dorinta de interiorizare si de visare cu ochii deschisi. De asemenea, se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Ingrijiti-va sanatatea, planificati-va riguros activitatile si acceptati sprijinul celor dragi si de incredere. Este o perioada de mari transformari interioare, astfel ca este dificil sa fiti foarte prezent si implicat in activitati comune cu altii. Joi si vineri sunt sanse sa primiti bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de munca.

Capricorn

Foarte animate sunt relatiile cu prietenii, insa mai mult prin prisma dumneavoastra, decat a lor. Evitati sa va apropiati prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care v-au sustinut pana acum la locul de munca. Acum sunteti numai pe fortele proprii si nimeni nu va mai poate ajuta asa cum doriti. Aveti nevoie de momente de odihna si regandirea unor planuri de viata, iar zile bune in acest sens sunt miercuri si joi.

Varsator

O saptamana foarte dinamica. Chiar daca lucrurile par amestecate, nedeslusite ar fi bine sa observati atent ce se petrece, sa notati eventual intr-un jurnal si sa vorbiti cat mai putin cu altii. La mijlocul saptamanii, apar in preajma prieteni, dar si variante deosebite de a va implica in proiecte si actiuni de anvergura. Fiti prudent si, deocamdata, doar ganditi-va la noi trasee profesionale. Acum este mai bine sa fiti doar spectator.

Pesti

Foarte interesante sunt relatiile! Unii colegi sau sefi isi vor retrage sustinerea de pana acum, iar altii vor face demersuri sa se apropie mai mult de dumneavoastra si sa va antreneze in activitati noi. Insa, deocamdata evitati luarea deciziilor importante! saptamana este buna numai pentru reevaluari si regandirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomanda prudenta in relatiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par.

 

 

Sursa foto: Google.com

Realitatea.net