Berbec


Moralul si increderea pot fi slabe. Cu toate acestea, veti reusi o munca interna utila si substantiala asupra dumneavoastra. Puteti fi incapatanat, cu abilitati puternice de negociere. Este timpul potrivit sa rezolvati sarcini profesionale solicitante si importante si, in acelasi timp, sa va dedicati momente vietii amoroase.

 

 

Taur


Weekendul acesta va aduce o varietate de emotii si influente, deci in general va fi nevoie de un efort semnificativ. La inceputul va va domina logica, iar alegerile dumneavoastra vor fi mai responsabile si practice. Fiti atent, nu vreti sa deveniti prea presant, intrucat energia presiunii nu va va ajuta sa obtineti ce vreti. Emotiile intense vor putea fi ascunse daca este necesar.

 

 

Gemeni


Acest weekend va balansa intre logica rece si emotii intense. Veti fi in stare sa luati decizii importante bazate strict pe logica. Profitati de asta daca vreti sa rezolvati subiecte care necesita asemenea abordare. Emotiile vor fi dominante din nou si veti simti o puternica determinare si o uriasa pasiune sa duceti mai departe ceea ce faceti, fara teama ca v-ati putea zbate pentru asta.

 

 

Rac


Va veti suprima emotiile. Asta va va ajuta afacerile profesionale, dar va va crea probleme in relatii. Pasiunea va atinge varful si veti simti totul foarte intens. Din fericire, veti reusi sa gestionati aceste emotii in treburile profesionale. Pe durata weekendului, va veti relaxa, totusi evitati sa luati orice decizii. Treburile ce implica pe altcineva pot atinge un punct de cotitura semnificativ.

 

 

Leu


Aceasta saptamana este plina de capcane, dar si de momente foarte placute. Unele vor fi relaxante si romantice, in timp ce altele pasionale si intense. in treburile profesionale, veti avea ocazia sa munciti din greu si sa pretindeti orice credeti ca meritati, in timp ce va promovati cariera. Deciziile initiale vor trece printr-un proces de schimbare, in special cand sunt si alti oameni implicati.

 

 

Fecioara


Pe durata weekendului, veti experimenta pasiune, misticism, putere, dinamism si emotii intense.

 

Balanta


Veti cauta companii consistente la nivel personal si profesional. Nu vreti sa fiti singur, dar nici nu sunteti dispus sa faceti companie cu oricine. Iubirea si tandretea vor deveni baza pentru momentele intime. Veti experimenta lumea cu profunzime emotionala, iar asta va va face viziunile mai stabile.

 

 

Scorpion

 

Dispozitia va fi dulce si romantica si veti simti nevoia de a fi apropiat de partener si sa va satisfaceti nevoia de companie. Veti putea sa va ascundeti emotiile foarte bine. Vor fi unele decizii serioase pe care va trebui sa le luati pana la inceputul lui septembrie.

 

 

Sagetator


Veti experimenta emotii adanci si solicitante. Nu puteti prevedea nimic, deci doar experimentati ce vine la rand. Veti putea, totusi, sa va simtiti nesigur, iar asta va poate face sa deveniti prea presant cu partenerul si cu oamenii din preajma. Asteptarile altcuiva pot deveni evidente in moduri la care nu va asteptati, iar asta va poate altera felul in care vedeti evolutia lucrurilor pe termen lung, la inceput cu dezamagire.

 

 

Capricorn


Veti avea sansa sa luati decizii importante, sa fiti aproape de cei iubiti. Pasiunea va va seduce si veti renunta la orice idei conservatoare. Imaginatia va va defini si va va duce departe de realitate. Intuitia va fi activata mai mult, deci folositi-o ca sa va explicati situatii ce nu pot fi procesate prin logica. Weekendul va fi ideal pentru excursii si stari de bine.

 

 

Varsator


Veti aborda oamenii pe care ii iubiti, veti petrece momente frumoase cu ei si veti experimenta emotii profunde care va vor largi orizonturile si deschide usile spre o realitate alternativa. Imaginatia va scrie propria sa poveste. Va veti abandona si va veti vedea visele devenite realitate, chiar si pentru cateva momente. Va veti simti totusi cam nesigur, cautand constant reasigurari in moduri presante; nu exagerati. Vi se va da sansa sa va exprimati cu pasiune.

 

 

Pesti


Va puteti abandona cu alti oameni alaturi, puteti stabili noi conexiuni si va puteti distra, intrucat veti fi in dispozitii pozitive. Aceste zile sunt ideale pentru excursii si calatorii, dar ar trebui sa evitati sa luati decizii; dispozitia sensibila si romantica va va face sa pareti naiv.

 

 

Sursa foto: google.com


romaniatv.net