Berbec    


Berbecii se vor simti lipsiti de noroc in acest weekend, dar ceea ce nu stiu este ca foarte curand vor avea parte de o surpriza uriasa, ce ii va bucura teribil. In relatia cu persoana iubita, Berbecii ar putea avea parte de cateva certuri, dar lucrurile vor reveni la normal. 

 

Taur 

 

Taurii vor avea un weekend destul de neplacut, deoarece nu vor avea posibilitatea sa faca ce ar avea chef sa faca. Acesti nativi vor fi obligati sa rezolve o problema personala, eventual chiar una legata de propria locuinta.   

 

Gemeni    

 

Gemenii se vor distra pe cinste in acest sfarsit de saptamana, alaturi de oameni dragi, care ii admira pentru pofta lor de viata. Nativii acestei zodii care nu au o relatie amoroasa ar putea intalni o persoana speciala in acest weekend.     

 

Rac

 

Racii vor fi extrem de sensibili in acest weekend, motiv pentru care s-ar putea certa cu persoana iubita ori cu prieteni. Tot ce vor spune ori vor face acesti oameni li se va parea Racilor gresit ori jignitor. Autocontrol ori timp petrecut singuri – acestea sunt recomandarile pentru Raci.

 

Leu

 

Leii vor avea parte de o dezamagire in acest weekend, cel mai probabil in dragoste. Ceva pentru care au muncit in ultima vreme nu va avea rezultatele sperate, insa, le este recomandat sa priveasca totul drept o lectie de viata.

 

Fecioara

 

Fecioarele vor avea o oportunitate pe care nu trebuie sa o rateze – cel mai probabil vor putea face o calatorie alaturi de prieteni ori de persoana iubita. Daca vor accepta sansa ce li se ofera, Fecioarele isi vor recapata echilibrul emotional.  

 

Balanta

 

Balantele isi vor vedea unele planuri ruinate si vor invata ca, uneori, spontaneitatea este un lucru bun. Nativii care isi doresc o relatie amoroasa vor trebui sa fie mai putin rigizi in interactiunile cu ceilalti. 

 

 

Scorpion

 

Scorpionii vor avea un weekend linistit si distractiv – vor face sport si isi vor planifica o rutina pentru a-si reveni in forma. in plus, cei singuri ar putea avea o intalnire interesanta. 

 

Sagetator

 

Sagetatorii se vor confrunta cu probleme financiare, incepand din acest weekend, motiv pentru care ar putea avea parte si de certuri cu persoana iubita. 

 

 

Capricorn

 

Capricornii ar putea intra intr-o incurcatura, daca nu vor fi foarte atenti. 

 

 

Varsator

 

Varsatorii vor trebui sa fie cu ochii in patru, deoarece cineva vrea sa ii pacaleasca. Acesti nativi ar face bine sa isi asculte intuitia si sa fie onesti cu cei din jur. 

 

Pesti 


Pestii vor ajunge, cel mai probabil, sa faca o greseala pe care o vor regreta. Ei vor invata ca, de acum incolo, sa nu mai lase niciodata garda jos.

 

Sursa foto: Google.com


adevarul.ro