BERBEC
Relatiile cu cei din jur si mai ales cu persoana iubita au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Nu refuzati comunicarea.

 

TAUR
Va pregatiti pentru o calatorie sau o excursie. Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta. Fiti foarte atent la acte.

 

GEMENI
Aveti succes in toate activitatile legate de camin. Ar fi bine sa va ascultati intuitia si sa nu cedati insistentelor persoanei iubite.

 

RAC
Daca doriti sa plecati intr-o vizita, luati legatura cu gazdele inainte de a pleca. Este posibil sa nu va simtiti prea bine si sa mergeti la medic.

 

LEU
Sunteti foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Dupa-amiaza sunteti putin agitat, dar spre seara totul revine la normal. Acordati mai mult timp odihnei!

 

FECIOARA
In prima parte a zilei, s-ar putea sa aveti o problema de sanatate care va impiedica sa faceti ce v-ati propus. Cel mai mult regretati ca nu puteti merge la o petrecere.

 

BALANtA
Reusiti sa finalizati o lucrare importanta, inceputa mai demult. ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor apropiati, pentru ca riscati sa aveti discutii cu partenerul de viata.

 

SCORPION
sunteti indispus si chiar irascibil, pentru ca nu v-a iesit o afacere. Nu va descarcati nervii acasa. Mai bine analizati cauzele esecului!

 

SAGETATOR
Este posibil ca persoana iubita sa va reproseze ca sunteti prea rece si ca va preocupa prea mult afacerile sau cariera. Relaxati-va si odihniti-va mai mult!

 

CAPRICORN
s-ar putea sa intelegeti gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Calmati-va si lamuriti toate neintelegerile, pentru ca riscati sa rupeti colaborarea.

 

VARSATOR
Prietenii va fac o surpriza si va invita sa va petreceti dupa-amiaza impreuna.
spre seara, este posibil sa aveti o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata.

 

PESTI
ar fi bine sa nu va planificati afaceri importante, pentru ca s-ar putea sa intervina evenimente neprevazute, din cauza carora nu va puteti respecta programul.

 

Sursa foto: Google.com

Romaniatv.net