Berbec 


Esti orientat spre distractii si hobby-uri. Creativitatea este accentuata, astfel ca ai sanse sa fauresti lucruri deosebite la sfarsitul acestei saptamani. Contextul astral din aceste zile iti aduce noutati la capitolul sentimental, astfel ca relatiile cu cei dragi se vor reformula sau finaliza in anumite cazuri. O noua idila se contureaza la orizont, insa lasa deciziile majore pentru o alta perioada.

 

 

Taur

 

Se deschid oportunitati deosebite in segmentul domestic la sfarsitul acestei saptamani. Cu toate ca dialogurile cu membrii familiei pot fi zgomotase si treburile gospodariei le vei face cu greutate, exista sanse de a remedia orice diferenta si de a te descurca pana la urma cu toate. Tine cont de sfaturile si doleantele celor dragi, pentru ca te poti baza cu incredere pe spusele lor. O noua idila se contureaza la orizont, insa lasa deciziile majore pentru o alta perioada.

 

 

Gemeni

 

 

Se contureaza o etapa noua in relatiile cu anturajul apropiat la sfarsitul acestei saptamani. Sustinere in acest sens primesti de la contextul astral deosebit din aceste zile, context care-ti ofera posibilitatea de a intelege profund scopurile celorlalti. Mentalul este bulversat, astfel ca ar fi bine sa vorbesti putin, sa-ti controlezi reactiile si sa fii foarte prudent daca trebuie sa calatoresti.  Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.

 

 

Rac

 

In segmentul financiar primesti sustinere deosebita in acest weekend. Poti primi cadouri, bani sau informatii pretioase legate de cresterea veniturilor tale sau despre modificarea conditiilor de lucru. Evita cheltuielile majore si mirajul investitiilor pe termen lung! Ofera celor dragi mici atentii sau rezolva-le o nevoie materiala. Darurile oferite in aceasta perioada ti se vor returna inzecit.

 

 

Leu

 

Sunt zile cu o incarcatura energetica deosebita in acest weekend, oferindu-ti-se sansa unui nou inceput pe toate planurile vietii. Renunta la trecut, pastreaza doar ce iti face placere, ce iti este util si traseaza alte planuri. Emotivitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si controleaza-ti pornirile. Exista riscul ca pierzi din vedere amanunte importante legate de situatiile in care esti implicat.

 

 

Fecioara

 

Segmentul prietenilor si al sustinatorilor primeste influxuri astrale deosebite la sfarsitul acestei saptamani. Unii iti vor propune activitati comune distractive, iar altii vor incerca sa te ademeneasca in proiecte profesionale de anvergura. Deocamdata studiaza situatiile ivite si lasa deciziile pentru zilele urmatoare. ar trebui sa renunti definitiv la unele persoane din acest anturaj.

 

 

Scorpion 

 

Finalul acestei saptamani iti aduce ganduri marete privitoare la cariera profesionala. Influxurile astrale din aceste zile iti deschid o etapa la locul de munca. ai sanse deosebite de a-ti consolida pozitia in cadrul unui grup de lucru, dar si pentru a-ti imbunatati imaginea publica. Depinde numai de tine sa aranjezi ploile cum crezi tu ca iti este mai bine. Fereste-te de discutii contradictorii cu figurile autoritare! In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

 

 

Sagetator 

 

Este vremea modificarii unor conceptii de viata in zilele acestui weekend. Primesti influxuri energetice deosebite care ajuta sa privesti altfel viata si evenimentele ei. In primul rand vizavi de cariera profesionala si de relatia cu banii ai nevoie sa-ti revizuiesti atitudinea si sa trasezi alte directii de abordare. Controleaza-ti gandurile, pentru ca exista riscul sa spui ce nu trebuie si astfel ceilalti sa-ti aloce o eticheta nepotrivita.

 

 

Capricorn 

 

La sfarsitul acestei saptamani sunt momente bune pentru a regandi unele strategii financiare. Ai sanse de a obtine venituri substantiale de la si prin altii. Este bine sa ai in vedere achitarea datoriilor, verificarea documentelor specifice mostenirilor, partajelor sau celor de legatura cu institutiile financiare. Evita cheltuielile pe mofturi si planurile iluzorii!

 

 

Varsator 

 

In plan pertenerial se ivesc variante noi de colaborare sau de redresare a unor situatii trenante. Se deschide o etapa noua, iar din astral primesti sprijin foarte mult in a lua deciziile potrivite. Totul este sa ai rabdare, sa-ti asculti vocea interioara si sa evita discutiile ample. Observa ce nu functioneaza, ce trebuie imbunatatit sau schimbat complet, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale.

 

 

Pesti

 

La locul de munca incepe o etapa care va dura cel putin un an de zile de acum incolo. Energia astrala de la acest final de saptamana te va impulsiona fie sa abordezi altfel activitatea profesionala, fie sa cauti o alta profesie. Oricum, ceva se va schimba in mediul de lucru – conditiile, colegii, salarizarea, activitatea in sine. Vor fi multe situatii limita, mult zbucium. se va ajunge la dezamagiri, pierderi de bani, poate despartiri. Gandeste-te pe indelete cum ai dori sa se desfasore lucrurile si ai incerdere ca totul va fi bine.

 

 

Sursa foto: Google.com

a1.ro