Berbec

   
In acest weekend, Berbecii vor face tot posibilul pentru a ajuta pe cineva apropiat sa se simta bine. Poate ca acea persoana trece printr-o perioada nefericita, iar nativii in zodia Berbec vor sa ii faca sa uite de griji si sa zambeasca.
   
   
Taur
 
     
Nativii in zodia Taur vor avea senzatia ca exista persoane in jurul lor care se joaca cu ei, fie ca este vorba despre munca sau iubire, si asa si este. Adevarul pe care il intuiesc este extrem de neplacut. Astfel, Taurii vor petrece acest sfarsit de saptamana luandu-si timpul necesar pentru a se gandi bine la ceea ce se intampla si pentru a lua cele mai bune decizii.
    
   
Gemeni
   
Gemenii vor fi extrem de afectuosi, de dragastosi in acest weekend cu familia, prietenii sau persoana iubita. Weekendul lor va fi unul minunat, fara neplaceri.
   
    
Rac
   

Racii vor fi usor descumpaniti si nemultumiti de ei insisi sau de viata, in general, in acest weekend. Ei vor avea nevoie de compania persoanei iubite sau a unei persoane alaturi, de care se simt in largul lor pentru a-i scoate din aceasta stare si a le reaminti ca viata este frumoasa si ca ei sunt apreciati si iubiti.
   
   
Leu
   
 
Leii vor avea o intuitie extraordinara in acest weekend. Ca sa le fie bine, vor trebui sa o asculte, altfel vor aparea neplaceri. Nativii acestei zodii care vor petrece sfarsitul de saptamana lucrand, nu vor fi in apele lor si le va fi greu sa dea randament. Prin urmare, ei trebuie sa ia lucrurile incet.
   
   
Fecioara

   
Fecioarele vor avea un weekend plin de distractie si voie buna. Singurul lucru care ar putea impiedica acesti nativi sa se bucure de ceea ce li se intampla ar fi grijile pe care si le fac singuri. Prin urmare, Fecioarele trebuie sa nu isi mai faca ganduri negative si sa se bucure de viata.
    
   
Balanta

   
Pentru Balante, lucrurile par sa devina din ce in ce mai bune. Acest weekend va fi unul linistit pentru ei. Pentru cei singuri, va fi putin probabil sa isi gaseasca pereche. Cei care sunt in relatii vor avea cateva discutii cu persoanele iubite, pentru a lamuri unele lucruri, dar conversatiile vor fi calme, fara sa devina conflicte.
   
   
Scorpion

   
Scorpionii vor avea un weekend incredibil, chiar daca nu se asteapta la asta. Ei se vor simti extrem de bine, fie alaturi de persoana iubita, fie alaturi de prieteni.
   
   
Sagetator

   
Sagetatorii sunt indragostiti de viata in acest weekend si pare ca toate grijile lor se risipesc. Acesti nativi vor avea motive sa isi priveasca viitorul cu optimism si bucurie.
   
Capricorn


Capricornii vor avea multe de facut in acest weekend, dar nu si chef ca sa duca totul pana la capat. Mai bine pentru ei ar fi sa uite de tot, sa petreaca timp singuri si sa se relaxeze, asa cum merita.
   
    
Varsator


Acest weekend este plin de oportunitati pentru Varsatori, fie ca este vorba despre viata personala ori cea profesionala. Este important, insa, ca acesti nativi sa stie sa profite de aceste sanse.
    
   
Pesti


Pestii trebuie sa se ocupe de sanatatea lor si trebuie sa dea cartile pe fata cu persoana iubita, pentru a remedia cateva lucruri din relatia lor. Onestitatea este extrem de importanta pentru ei in acest weekend.
  
       
Sursa foto: Google.com

RomaniaTV.net