BERBEC 

 

Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Va sfatuisa tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Nu va implicati in mai multactivitati iacelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibisa primiti un cadou care va impresioneaza

 

 

TAUR

 

Daca v-ati propus sa faceti schimbari in casa, azi sunt sanse sa faceti rost de banii necesari pentru a incepe lucrarile. Ca sa evitati neintelegerile cu partenerul de viata, va sugeram sa mergeti impreuna la cumparaturi si sa stabiliti inca de acasa, fara graba, ce urmeaza sa cumparati. 

 

 

GEMENI

 

S-ar putea sa primiti un cadou consistent pentru casa. Sintrevede o zi foartaglomerata, dar puteti avea realizari importante, care va vor produce o satisfactie deosebita. Horoscop 31 iulie va recomanda sa petreceti seara acasaimpreuna cu prietenii apropiati sau cu familia

 

 

RAC 


Un eveniment neasteptat ar putea sa va determine sa va puneti iaplicare mai devreme planurile de a face anumite modificari in locuinta. O persoana mai in varsta din familie v-ar putea oferi un ajutor financiar dar va incerca sa isi impuna propriile idei. Va sfatuisa fiti cat mai diplomat, fiindca o eventuala cearta v-ar afecta relatia pe termen lung! Seara, este posibil sa primiti niste vesti mai putin placute de la o ruda din alta localitate. 

 

 

LEU

 

Se pare ca sunteti preocupat de anumite probleme legate de locuinta. In aceasta dimineata este posibil sa descoperiti o ocazie favorabila de a rezolva o mare parte dintre probleme. Partenerul de viata este de acord cu initiativele dumneavoastra. Recomandarea horoscopului din 31 iulie este sa evitati speculatiile. Bazati-va pe intuitie!

 

 

FECIOARA

 

Se pare ca simtiti de ceva vreme nevoia de a face anumitschimbari sau reparatii in casa, daati tot amanat din lipsa de timp sau de bani.  Astazi sunt sanssa rezolvati problema banilor si sa puteti trece la treaba. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu toatideile dumneavoastraispeciain privinta cheltuielilor. Pentru a evita o cearta, horoscop zilnic 31 iulie va recomanda sa faceti lista de cumparaturi impreuna

 

 

BALANTA

 

Din punct de vedere astrologic, este recomandat sa amanati intalnirile de afaceri programate pentru azi, pentru ca este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si riscati sa luati decizii paguboase. In general, astazi este de preferat sa nu luati decizii importante pe termen lung. Daca decideti sa imprumutati bani, ii veti pierde pentru totdeauna. La fel, veti pierde si relatia cu cel/ cea caruia ii veti incredinta acesti bani, deoarece veti simti tradarea la care nu va asteptati. In schimb, este o zi buna pentru a petrece mai mult timp in familie si pentru a rezolva diverse mici probleme in casa. In a doua parte a zilei s-ar putea sa faceti planuri pentru o calatorie impreuna cu partenerul de viata.

 

 

SCORPION

 

Este o zi buna pentru a va ocupa de familisi de eventualele probleme ale caminului. Se pare ca v-ati propus sa cumparati un obiect de valoare pentru casa. S-ar putea ca o ruda apropiata sa va dea un sfat bun, ajutandu-va sa faceti o economiimportanta. Horoscop zilnic 31 iulie varecomanda sa nu luati nicio decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata.

 

 

SAGETATOR 

 

Daca intentionati sa faceti schimbari in casaacum este un moment propice din punct de vedere astrologic. Este o zi buna pentru curatenie generala, reparatii, zugravit etc. Va puteti baza pe ajutorul rudelor si al prietenilor. Sfaturile unei rude ar putea tensiuna atmosfera din familie. Pentru a evita o cearta cu partenerul de viata, horoscopul zilei din 31 iulie va sfatuiestsa fiti prudent si sa nu va lasati provocat.

 

 

CAPRICORN 

 

Este o zi buna pentru a face in casa schimbarile la care va ganditi de ceva timp. Sunt sanse mari ca initiativa dumneavoastra sa fie bine primita de partenerul de viata si sa contribuie la armonia din camin. Ati putea avea tendinta sa cheltuiti mai mult decat va permite bugetul. Va sfatuim sa fiti cumpatat, pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor. Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va recomandam sa nu va neglijati sanatatea. Gasiti-va timp si pentru odihna!

 

 

VARSATOR

 

Aveti idei originale, apreciate de cei din jur, daar fi bine sa tineti cont si de parerile celorlalti. Astazi eastrolog.ro va sugereaza sa nu va implicati iactivitati importantiafaceri sau pe plan profesional. Daca siveste ocazia sa faceti o excursiimpreuna cu partenerul de viata, va recomandasa nu ezitati. O calatorie relaxanta nu poate fi decat benefica relatiei

 

 

PESTI

 

Traversati o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. Dimineata este posibil sa aflati ca o calatorie in interes profesional a fost anulata. S-ar putea sa fiti putin dezamgit, dar horoscop 31 ulie 2018 va recomanda sa profitati de ocazie pentru a petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi. Seara este posibil sa fiti invitat la prieteni.

 

 

Sursa foto: Google.com

A1.ro