Horoscop 3 august 2018 Berbec

 

 

Horoscop bani Berbec: Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.   

 

Horoscop sanatate Berbec: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.   

 

Horoscop dragoste Berbec: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.   

 

Horoscop cariera Berbec: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar. 

 

 

Horoscop 3 august 2018 Taur

 


Horoscop bani Taur: Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri financiare.   

 

Horoscop sanatate Taur: Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra.   

 

Horoscop dragoste Taur: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.   

 

Horoscop cariera Taur: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni. 

 


Horoscop 3 august 2018 Gemeni

 


Horoscop bani Gemeni: Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte.   

 

Horoscop sanatate Gemeni: Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient.   

 

Horoscop dragoste Gemeni: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.   

 

Horoscop cariera Gemeni: Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati. 

 


Horoscop 3 august 2018 Rac

 


Horoscop bani Rac: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.   

 

Horoscop sanatate Rac: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.  

 

Horoscop dragoste Rac: Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio.   

 

Horoscop cariera Rac: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale. 

 


Horoscop 3 august 2018 Leu

 


Horoscop bani Leu: Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor.   

 

Horoscop sanatate Leu: Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.   

 

Horoscop dragoste Leu: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.   

 

Horoscop cariera Leu: Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca. 

 


Horoscop 3 august 2018 Fecioara

 


Horoscop bani Fecioara: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.   

 

Horoscop sanatate Fecioara: Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.   

 

Horoscop dragoste Fecioara: Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra.   

 

Horoscop cariera Fecioara: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra. 

 


Horoscop 3 august 2018 Balanta

 


Horoscop bani Balanta: Primele lichiditati pot sosi curand si s-ar putea sa fie mai substantiale decat va asteptati.   

 

Horoscop sanatate Balanta: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.   

 

Horoscop dragoste Balanta: Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste.   

 

Horoscop cariera Balanta: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional. 

 


Horoscop 3 august 2018 Scorpion

 


Horoscop bani Scorpion: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.   

 

Horoscop sanatate Scorpion: O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta.   

 

Horoscop dragoste Scorpion: Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste. 

 

Horoscop cariera Scorpion: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala. 

 


Horoscop 3 august 2018 Sagetator

 


Horoscop bani Sagetator: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.      

 

Horoscop sanatate Sagetator: O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta.     

 

Horoscop dragoste Sagetator: Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste.      

 

Horoscop cariera Sagetator: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.  

 


Horoscop 3 august 2018 Capricorn

 


Horoscop bani Capricorn: Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare.   

 

Horoscop sanatate Capricorn: Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap-sunteti sanatos.   

 

Horoscop dragoste Capricorn: Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra.   

 

Horoscop cariera Capricorn: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare. 

 


Horoscop 3 august 2018 Varsator

 


Horoscop bani Varsator: Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala. 

 

Horoscop sanatate Varsator: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze.   

 

Horoscop dragoste Varsator: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.   

 

Horoscop cariera Varsator: Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori. 

 


Horoscop 3 august 2018 Pesti

 


Horoscop bani Pesti: Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort.   

 

Horoscop sanatate Pesti: Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand.   

 

Horoscop dragoste Pesti: Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori.   

 

Horoscop cariera Pesti: Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta. 

 

Sursa foto: Google.com

A1.ro