Horoscop 20 septembrie Berbec

 

 

Este posibil ca un membru al familiei sa nu isi respecte o promisiune in legatura cu o suma de bani. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti sa ii faceti reprosuri, fiindca s-ar putea sa aiba motive obiective. Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si cu membrii familiei. 

 

 

Horoscop 20 septembrie Taur 

 

 

Pe plan profesional, eforturile sustinute din perioada precedenta incep sa dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de sferit. Eastrolog.ro va sugereaza sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente. 

 

 

Horoscop 20 septembrie Gemeni 

 

 

Partenerul de viata ar putea avea tendinta sa va faca reprosuri neintemeiate. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati nervozitatea in discutiile cu persoanele mai in varsta din familie.

 

 

Horoscop 20 septembrie Rac

 

 

S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Daca dati curs acestui scandal, riscati sa pierdeti sansele la un loc de munca si cariera pentru care ati muncit! Horoscopul de joi va sfatuieste sa nu va lasati provocat, fiindca in scurt timp situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. In a doua parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani neasteptata.   

 


Horoscop 20 septembrie Leu

 

 

Astazi ar fi bine sa evitati deplasarile cu autoturismul, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dumneavoastra. Daca totusi sunteti nevoit sa conduceti masina, eastrolog.ro va recomanda sa fiti cat mai atent, sa nu va grabiti si sa verificati cu starea tehnica a masinii. Speculatiile financiare sunt de evitat. 

 


Horoscop 20 septembrie Fecioara 

 

 

Se pare ca aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se arata suficient de cooperanti. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va stapaniti nervozitatea, fiindca altfel riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident. 

 

 

Horoscop 20 septembrie Balanta

 

 

In prima parte a zilei este posibil sa deveniti impulsiv din cauza unei neintelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Va recomandam sa fiti prudent in afirmatii.  Sfatul eastrolog.eu este sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, pentru ca altfel exista riscul sa tensionati atmosfera din familie. 

 

 

Horoscop 20 septembrie Scorpion

 

 

In cursul diminetii este posibil primiti o veste pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Pentru a evita o discutie aprinsa, eastrolog.ro va sugereaza sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati. 

 


Horoscop 20 septembrie Sagetator

 

 

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti cam irascibil, din cauza stresului si a oboselii acumulate. Avand in vedere ca sunteti predispus la unele probleme de sanatate si chiar la accidente, eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. In contextul astral tensionat de azi, va recomandam sa amanati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri. 

 

 

Horoscop 20 septembrie Capricorn

 

 

In prima parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Cauza pare sa fie o divergenta de opinii intr-o chestiune financiara. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati reprosurile si sa cautati o solutie comuna. Parcurgeti o perioada favorabila in ceea ce priveste relatiile cu cei dragi. 

 


Horoscop 20 septembrie Varsator

 

 

Din cauza unor evenimente neprevazute, s-ar putea sa fiti nevoit sa va modificati programul stabilit pentru azi. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va puneti mari sperante intr-o afacere inceputa recent, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Amanati deciziile importante si nu va lasati condus de impulsuri de moment.

 


Horoscop 20 septembrie Pesti

 

 

Aveti ocazia sa demarati o activitate care va poate aduce avantaje materiale, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa fiti conciliant in discutiile cu colegii de munca si cu partenerul de viata. Orice disputa poate degenera intr-un scandal. In a doua parte a zilei, un prieten de familie v-ar putea face o surpriza placuta. 

 

 

Sursa foto: Google.com

A1.ro