Berbec

 

 Nativii din Berbec ar trebui sa evite imprumuturile in aceasta zi pentru ca exista riscul sa nu mai vada banii inapoi. De asemenea, e posibil sa primeasca vizita unei persoane venite de departe. 

 

 

Taur

 

 Cariera e pe primul loc. Esti pus pe fapte mari si mai hotarat ca oricand sa dai lovitura. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va recomandam sa analizati serios propunerea. 

 

 

Gemeni

 

Daca te simti nedreptatit de superiorii tai, acum este momentul sa-ti cauti alt loc de munca. Un barbat din anturajul tau te poate ajuta sa rezolvi problema. Nu este exclus ca Gemenii sa intampine dificultati de comunicare in relatia cu partenerul de viata in aceasta zi.   

 

 

Rac

 

 Racii sunt impulsivi si ar putea avea mari probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. in plan profesional lucrurile stau mult mai bine. Este o perioada benefica pentru imbogatirea cunostintelor, chiar si pentru reprofilare. 

 

 

Leu 

 

 Daca vrei o marire de salariu, acum este momentul sa discuti cu seful si sa ceri mai multi bani. Comunicare este cheia. in plan sentimental lucrurile nu sunt roz, ai nevoie de mult tact. 

 

 

Fecioara 

 

 Fecioarele vor avea parte de o zi tensionata la job, posibile certuri cu un coleg sau chiar cu seful direct. spre seara se vor relaxa in compania familie si a prietenilor.   

 

 

Balanta

 

Astazi exista riscul unor tensiuni la scoala sau la birou. Poate e timpul sa faci o schimbare. Balantele ar putea avea si mici probleme de sanatate, asa ca mare atentie. 

 

 

Scorpion

 

Nu iti consuma toata energia la locul de munca, pentru ca altfel viata ta personala va avea de suferit. Puteti avea reusite in plan profesional si fara sa muncesti pe branci si sa pierzi noptile la birou. Pentru o mai buna relatie cu partenerul este indicat sa fiti mai diplomat.  

 

 

Sagetator

 

 Este ziua schimbarilor. in plan profesional veti fi complesit de volumul tot mai mare de sarcini. Cu toate acestea nu este indicat sa va schimbati locul de muncp, cel putin nu acum. 

 

 

Capricorn

 

 Capricornii ar putea avea azi probleme de sanatate, fie un mic accident, fie o raceala v-ar putea impiedica in indeplinirea sarcinilor zilnice. Odihniti-va, perioada care urmeaza va fi destul de solicitanta. 

 

 

Varsator

 

 E timpul sa faci o schimbare in viata, atentie insa la cheltuieli si nu te intinde mai mult decat e cazul. Spre seara exista riscul unor certuri in familie. 

 

 

Pesti


Daca vrei sa te faci remarcat la locul de munca, acum e momentul. Fii spontan, prezinta-ti ideile si vei reusi. Chiar daca rezultatul nu se va venea la salariul urmator, nu este exclus sa fii luat in calcul pentru urmatoarea avansare. 

 

Sursa foto: Google.com

Romaniatv.net