Berbec

Nu uitati ca sunteti o fire impulsiva si ca este necesar sa aveti grija la modul cum va adresati persoanelor din jur. Partenerul vostru de viata are nevoie de atentie suplimentara in aceste zile, iar tensiunea voastra nu il ajuta deloc sa depaseasca temerile pe care le are. Aveti grija la cuvintele pe care le rostiti, riscati sa platiti un pret prea scump pentru niste vorbe aruncate-n vant.

 

Taur

Primele luni ale anului 2017 v-au cam scurs de energie. Simtiti nevoia de o pauza si aveti ocazia sa evadati. Uitati pentru o clipa de cheltuieli si rasfatati-va pe masura efortului pe care l-ati depus. Aveti un flux mare de energie si inspiratie, profitati la maxim de intutie pentru ca veti avea numai de castigat.

 

Gemeni

 Astazi este ziua in care totul va enerveaza. Rudele incearca cu blandete sa va sfatuiasca si sa va ofere cele mai bune ganduri, insa voi nu sunteti deloc pregatiti sa le ascultati recomandarile, persoana iubita va cam strica planurile, parca toata lumea s-a aliat impotriva voastra, insa este doar o falsa impresie. Incercati sa va relaxati putin si sa sa acceptati ca parerile celor din jur sunt bune. Spre seara este posibil sa fiti invitati intr-o calatorie, acceptati cu drag invitatia pentru ca aveti nevoie de o pauza.

 

 Rac

Asteptati de multi o suma de bani ramasa restanta, vestile bune sosesc astazi cu privire la acest debit. Acum ca problema financiara a disparut incercati sa le acordati atentie si celor mai tineri din familie, ati cam uitat sa va asigurati ca totul este in regula.

 

Leu

V-ati cam sustras de la activitatile casnice din ultima persoana, iar partenerul de viata nu este deloc fericit cu asta. Nu uitati ca intr-o relatie sunteti doi si ar fi bine ca sarcinile sa fie impartite in cel mai echitabil mod posibil.

 

Fecioara

Va indoiti de un partener de afaceri, insa astrele spun ca exagerati cu precautia. Incercati sa fiti mai increzator si in persoanele pe care le cunoasteti de mai putin timp. Nu chiar toata lumea va vrea raul. Aveti deja confirmarile necesare si astazi mai vine una. O activitate extraprofesionala se leaga si define definitorie.

 

Balanta

Chiar daca aveti probleme destul de mari cu bani ar fi bine sa va axati pe un mare atuu pe care il aveti in aceasta perioada. Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si asta ar trebui sa va ajute sa treceti mai usor peste problemele pe care le intampinati.

 

Scorpion 

Este o zi incarcata astazi asa ca sfatul zilei pentru voi se rezuma la un singur cuvant: planificarea. Asta este secretul ca ziua de 11 martie sa nu fie una proasta.

 

Sagetator

Sunteti cam pus pe sotii astazi, iar acest lucru nu este pe gustul celor din jur. Unele glume chiar pot atinge sau rani sufletul celor catre care le adresati. Aveti grija ca nu cumva sa pierdeti o prietenie, din pricina unei poate nu tocmai potrivite.

 

Capricorn

Mintea va sta la doar la afaceri si uitati sa ii acordati atentie partenerului de viata. Acesta are mult de suferit din cauza nepasarii voastre care devine din ce in ce mai evidenta. Opriti-va! Familia trebuie sa aiba o mai mare prioritate.

 

Varsator

Desi sunteti cam prost dispus si parca abia asteptati ca cineva sa aprinda o scanteie, lasati putin emotiile negative deoparte si concentrati-va la camin. Chiar este o zi buna astazi pentru inspiratie si redecorari.

 

Pesti

Astazi veti achita o parte din facturile karmice care au ramas de mult restante, persoana iubita va incepe sa va reproseze lucrurile pe care stiti ca le-ati facut gresit. Totusi incercati sa nu fiti atat de incapatanat si sa acceptati ca exista si pareri care nu sunt pe gustul vostru.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com