Berbec

 

La locul de munca sau in afaceri, s-ar putea ca ideile dumneavoastra sa nu fie apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu va afecteaza optimismul si dorinta de a initia proiecte noi. Va recomandam sa amanati semnarea unor documente oficiale. Este o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin.

 

 

Taur

 

Relatiile cu cei din jur sunt bine aspectate si ar trebui sa decurga fara probleme, atat in familie cat si la locul de munca.  In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti pe neasteptate cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Va sfatuim sa tineti cont si de dorintele celorlalti.

 

 

Gemeni

 

La locul de munca sau in afaceri, este posibil sa intampinati dificultati care va incurca planurile si va indispun. Va recomandam sa nu va ingrijorati, fiindca totul se poate rezolva destul de usor, cu ajutorul colegilor. In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa faceti schimbari in camin. Memebrii familiei sunt de acord cu initiativele dumneavoastra si sunt dispusi sa va dea o mana de ajutor.

 

 

Rac

 

Nervozitatea va poate crea probleme la locul de munca si in relatia cu partenerul de viata. Aceasta stare de spirit pare sa fie cauzata de un moment dificil in plan profesional, care ar putea avea drept consecinta o pierdere financiara. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa fiti foarte atent cum va exprimati. Orice afirmatie necontrolata risca sa tensioneze relatiile cu cei din jur.

 

 

Leu

 

Va bucurati de armonie in familie si aveti sanse de succes in toate activitatile legate de camin.  Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati mai usor eventualele dificultati. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.

 

 

Fecioara

 

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. Este posibil sa faceti cateva drumuri scurte in interesul partenerului de viata sau al familiei.  Astazi puteti rezova mai usor problemele financiare care va preocupa. Pentru luarea deciziilor importante, va recomandam sa va bazati pe intuitie.

 

 

Balanta

 

Aveti posibilitatea sa va puneti ideile in aplicare, cu sanse mari de a obtine rezultate excelente pe termen lung, atat in plan social, cat si sentimental. Va recomandam sa actionati cu incredere si sa nu va lasati descurajat de scepticismul celor din jur. Cu prilejul unei intalniri cu prietenii, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care va cucereste din prima clipa. Nu este exclus sa legati o prietenie de durata. In a doua parte a zilei s-ar putea sa va intalniti cu o ruda apropiata.

 

 

Scorpion

 

Avand in vedere ca este posibil sa va confruntati cu probleme de comunicare, va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri planificate pentru astazi. Este momentul sa acordati mai multa atentie familiei si problemelor din camin. Dupa-amiaza este posibil sa va pregatiti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

 

 

Sagetator

 

Aveti mari sanse de reusita in plan profesional si in toate activitatile legate de camin. Colegii de munca sau partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbarile pe care le propuneti, dar ar fi bine sa tineti cont si de ideile lor. Recomandarea pentru azi este sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, fiindca riscati sa nu duceti nimic la bun sfarsit.

 

 

Capricorn

 

Parcurgeti o perioada favorabila in plan sentimental. Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa fie senina si armonioasa. La locul de munca sau in afaceri, starea de confuzie si atmosfera tensionata va predispun la greseli. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor relaxante.

 

 

Varsator

 

Daca va ganditi sa faceti o vizita unor persoane apropiate, va sugeram sa o amanati, pentru ca exista riscul sa nu decurga asa cum va doriti. in partea a doua a zilei este posibil sa vi se propuna o colaborare sau asocierea intr-o afacere. Ar fi bine sa nu va grabiti sa luati o decizie azi, fiindca s-ar putea sa nu fie ceea ce pare la prima vedere.

 

 

Pesti

 

Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, astazi ar fi bine sa va menajati si sa va odihniti mai mult. in prima parte a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Va recomandam sa fiti prudent, pentru ca nu este un moment favorabil cumparaturilor sau investitiilor majore. Aveti posibilitatea sa faceti schimbari destul de importante in camin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

 

Sursa foto: google.com

a1.ro