Horoscop 10 octombrie - Berbec

 

 

Puteti sa cunoasteti inca de dimineata oameni noi cu care sa legati relatii profesionale in viitor. Seara, sunteti invitat de catre o persoana candva foarte draga la un fel de reuniune comemorativa. Aveti constiinta incarcata.

 

 

Horoscop 10 octombrie - Taur

 

 

Este o zi rezervata achizitiilor de tot felul, asa ca veti ajunge acasa destul de obosit pentru a termina activitatile profesionale planificate pentru azi. Seara, recuperati si plecati iar la piata, impreuna cu aproape toata familia.

 

 

Horoscop 10 octombrie - Gemeni

 

 

Primiti invitatii de la persoane dragi, dar preferati sa plecati mai devreme la job ca sa recuperati tot ce ati amanat in cursul intregii saptamani. Seara, faceti la randul d-voastra invitatii care nu vor fi onorate, asa ca va relaxati pe saturate.

 

 

Horoscop 10 octombrie - Rac

 

 

Discutiile de azi cu persoana iubita se sting peste noapte, asa ca veti sti cum trebuie sa procedati ca alta data sa nu mai primiti reprosuri fara a fi vinovat. Pregatiti cadouri din timp pentru o persoana din anturajul intim.

 


Horoscop 10 octombrie - Leu

 

 

Aveti serioase indoieli ca sunteti vinovat de starea de nemultumire a persoanei iubite, dar rezistati cu stoicism la toate reprosurile. Daca situatia se va agrava, este posibil sa va revoltati si sa va luati lumea in cap.

 


Horoscop 10 octombrie - Fecioara

 

 

Simtiti nevoia unei perioade de relaxare si chiar nu va mai planificati nimic pentru azi, insa seara reincepeti o furibunda campanie de pregatiri si planuri. Reevaluati relatiile cu cei din jur si va declarati nemultumit de toti si toate.

 

 

Horoscop 10 octombrie - Balanta

 

 

Toti cei din familie asteapta un semnal de la d-voastra pentru a incepe activitatile casnice specifice. Cei tineri vor pleca la prieteni, partenerul de cuplu se uita la televizor, iar d-voastra ramaneti pe baricade pana noaptea tarziu.

 


Horoscop 10 octombrie - Scorpion

 

 

Acceptati cu placere orice idee profesionala originala si sunteti dispus sa faceti eforturi serioase pentru a-i da viata. Seara, se impune sa va petreceti mai mult timp cu familia, chiar daca programul planificat era altul - Vizite mondene.

 

 

Horoscop 10 octombrie - Sagetator

 

 

Doriti sa va implicati in demararea unor noutati in materie de distractie familiala. Daca nu va va invita nimeni, veti organiza d-voastra un fel de festivitate pentru familie si cei mai dragi prieteni. Reusita va incurajeaza sa continuati.

 

 

Horoscop 10 octombrie - Capricorn

 

 

Va plictisiti si nu ar fi de mirare sa lucrati la un proiect, la o activitate noua, impreuna cu cine se nimereste prin preajma d-voastra. Nativii tineri au intalniri amoroase foarte importante, dar cei maturi nu au sanse sentimentale.

 


Horoscop 10 octombrie - Varsator

 

 

Nu va asteptati la evolutii fantastice in dormitor din partea partenerului de cuplu, dar veti fi surprins de aceasta data. Pentru cei tineri, e posibil ca o simpla amicitie sa se transforme brusc in patima aprinsa. Ciudatenii comportamentale.

 


Horoscop 10 octombrie - Pesti

 

 

Relatia cu persoana iubita capata o noua dimensiune. Va sfatuiti, va faceti confidente si ajungeti la concluzia ca prin tandrete se poate rezolva orice. Seara, stresul dispare ca prin farmec si plecati in vizite amanate de luni de zile.

 

 

Sursa foto: Google.com

A1.ro