3. Rac

 
Un nativ bun de luat acasa si de pastrat toata viata este cel nascut in zodia Rac. Se implica in activitati de familie cu drag, venind chiar el cu tot felul de propuneri interesante in acest scop. Da dovada de tandrete si romantism, astfel, ca nevasta lui nu se va putea plange niciodata in privinta faptului ca nu ii da atentia pe care si-o doreste, dimpotriva. Totusi, ea trebuie sa aiba grija pentru ca acest reprezentant este destul de sensibil si poate fi ranit cu usurinta, si isi poate schimba treptat atitudinea la polul opus.

 

 

2. Pesti


Nici barbatul din zodia Pesti nu se lasa mai prejos la capitolul „cel mai bun sot din horoscop", ci se incadreaza pe al doilea loc din top. El isi sustine sotia mai bine ca nimeni altcineva si o iubeste fara limite. Ar putea sa faca orice pentru ea si lupta pentru ca relatia sa ramana unita. Mai mult de atat, nu ii sta mintea la infidelitati, asa ca nevasta lui poate sa stea linistita in privinta faptului ca ar putea sa o insele vreodata. Probabil ca nu ar musca din fructul oprit nici macar daca s-ar ruga femeile de el. 

 

 

1. Taur


De departe cel mai bun sot din horoscop, barbatul din zodia Taur se dedica familiei trup si suflet. El da dovada de fidelitate, asa ca exista putine sanse sa faca vreun pas gresit si sa cada prada tentatiilor din jur. In plus, este muncitor, cumpatat in privinta banilor si priceput la activitatile din gospodarie. Poate ca nu este cel mai romantic barbat din lume, insa stie sa isi rasfete nevasta si sa o conduca pe culmile placerilor in pat. Asadar, daca esti intr-o relatie cu un astfel de nativ, nu mai sta pe ganduri, ci pune mana pe el.

 

 

Sursa foto: Google.com

Realitatea.net