Momentul eclipsei de Soare se petrece in momentul de Luna Noua cand are loc manifestarea unui nou impuls, inceputul unui nou ciclu de viata, oportun orientarii noastre intr-o directie noua in viata, care ne poate ajuta sa intalnim pe cineva, cand poate aparea o ideie noua, un nou job, un eveniment ce ar marca nou ciclu in viata. Important ca in primele zile dupa eclipsa sa nu luati decizii responsabile care pot schimba viata fundamental. Aceasta eclipsa de Soare va avea loc la ora 22:51:20 pe 15 februarie in gradul 27 Varsator, de aceea,  pentru cei nascuti in ultima decada a lui februarie sau cei care in harta natala au planete in jurul acestui grad, mai mult decat altii vor simti eclipsa. Este momentul cand puteti incepe sau efectua schimbari in viata dvs., cand va puteti bucura de oportunitati, toate in dependenta de planeta dvs.

 

 

Conjunctia Asteroidului Juno (sotia lui Zeus in mitologia antica greaca) cu punctul de eclipsa se va manifesta la multe persoane prin tema relationala, a dragostei, casatoriei sau divortului, prin tema drepturilor femeii.

 

 

Ultima decada a lui februarie marcata de conjunctia lui Venus cu Neptun in Pesti va fi o perioada de sentimente si trairi subtile si profunde.

Sa urmarim influentele astrale pe semne in parte.

 

Cei nascuti in semnul Berbecului in perioada imediat urmatoare vor putea sa-si extinda activitatile (afaceri-online), posibil sa adere la o sectie sportiva sau sa-si faca publicitate. Eclipsa va poate aduce sau lua un prieten. Daca aveti un vis, nu ezitati sa-l realizati!

 

Nativii Taur in aceasta perioada vor face pasi in directia succesului atat carieristic cat si a statutului personal. Va veti simti pe pedestal!

 

Gemenii pot pleca intr-o deplasare in strainatate, iar cei aflati in litigiu se pot bucura de progrese.  Este un moment oportun seminarelor si webinarelor, editarii de carte.

 

 

Racii pot lua un credit sau dimpotriva, sa se achite cu un imprumut. Eclipsa poate aduce o imbunatatire a situatiei financiare a pertenerului dvs. Posibil veti afla un secret de natura intima sau financiara. Este momentul oportun de a va elibera de fobii.

 

Leii vor putea trece la un nou nivel al relatiei cu partenerul, cei singuratici vor putea intalni jumatatea. Isi poate face aparitia o noua baza de clienti sau un nou auditoriu. Cea mai stralucita tema in perioada eclipsei pentru nativii Leu va fi tema dragostei.

 

Pentru Fecioara este un moment oportun de practici de insanatosire cum ar fi dieta sau sportul, dar si de asi manifesta datoria sa ca om, de exemplu, sa efectueze o vizita cuiva la spital. Probabil veti schimba fie jobul, fie angajatii dvs.

 

Eclipsa poate aduce Balantelor un nou hobby, pot merge in vacanta, de asemenea, le poate aduce intalniri si relatii romantice. Cei in rolul de amant sau amanta se pot astepta la schimbari. Ideile creative din aceasta perioada va vor face mai competitivi.

 

 

Scorpionul poate fi interesat de radacinile sale astfel incat sa-si construiasca arborele familiei. Se poate intampla un eveniment care sa va elibereze emotional. Va puteti bucura de achizitii care va aduc confort. In cazul incare planuiti o reparatie a apartamentului dvs., riscati ca aceasta sa se lungeasca pana la eclipsa din august.

 

 

Nativii Sagetator se pot bucura de noi legaturi sau isi pot planui o calatorie de weekend. In aceasta perioada pot incepe un jurnal de actvitati sau sa scrie un scenariu (politic de ce nu). Este un moment oportun de achizie a unui automobil.

 

 

Capricornul va cunoaste cu siguranta in ce directie se misca si eclipsa il va impinge sa faca acel pas de care sa se mandreasca si sa se pretuiasca mai mult. Se poate  bucura de o noua ideie de acumulare financiara, de un nou job sau o noua sursa financiara suplimentara. In cazul in care intentionati sa investiti, se vor dovedi oportune noile tehnologii (criptovalutele ca exemplu).

 

 

Probabil ca nativul Varsator va dori sa-si schimbe imaginea, poate chiar numele. Eclipsa va fi un moment oportun de focusare pe ce va vrea cu adevarat in viata, ea ii va da curajul de a face schimbarea dorita!

 

 

Pestii vor avea senzatia ca au scapat de turbulente si se pregatesc de a trai viata din plin. Este un moment oportun de incepe a scrie teza sau o carte. Probabil veti simti necesitatea de a va incarca cu energie, astfel puteti profita de un spa, masaj sau meditatie. Posibil veti manifesta un interes pentru astrologie, tarot, etc.

Perfecte